• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • Koopt u bij ons uw sleutels, sloten en veilige toegang, dan garanderen wij 100% service

Flexibel toegangsbeheer


Met de toegangscontrolesystemen van Securiteit houdt u ongenode gasten buiten de deur en kunt u uw beheer flexibel inrichten. U verschaft uw medewerkers met één medium (tag, pas, armband of telefoon) eenvoudig toegang tot hun eigen werkruimte en eventuele andere ruimten waarvoor zij bevoegd zijn. De aan- en afwezigheid wordt nauwkeurig geregistreerd. U beschikt altijd over gedetailleerde informatie in geval van calamiteit. Gebruikers zijn eenvoudig uit het systeem te verwijderen wanneer een medewerker uit dienst gaat. Een goede oplossing als u vaak tijdelijke krachten in dienst hebt. U kunt met deze systemen ook een koppeling maken naar een werktijdregistratiesysteem. Wij hebben diverse referentieprojecten waarbij wij toegangscontrole combineren met Access Management Systemen (AMS), of online reserveringen in de hospitality-branche.

Comfort en kostenbesparing


Een toegangscontrolesysteem is de investering meer dan waard! Allereerst ervaren gebruikers een enorm comfort doordat het mechanisch bedienen van een cilinder of sleutelschakelaar tot het verleden behoort. Kostenbesparing treedt op doordat het gebruik van een tag of telefoon vele malen voordeliger is dan het bestellen van kostbare beschermde sleutels. Daarbij slijten cilinder, die na veel gebruikersproblemen vervangen moeten worden. De beheer- en handelingskosten bij mechanische systemen zijn enorm. Een kaartlezer behoeft in de basis geen onderhoud, derhalve is de terugverdientijd veel eerder bereikt dan menigeen denkt.

Gespecialiseerd in toegangscontrole


Securiteit concentreert zich op advies, implementatie en beheer van inbraakbeveiliging en toegangscontrolesystemen. Op het gebied van bouwkundige beveiliging zijn wij vooruitstrevend en passen wij de nieuwste technieken toe. Voor toegangscontrole hebben wij diverse concepten ontwikkeld. U kunt als eindgebruiker kiezen voor eigen beheer door soft- en hardware aan te schaffen of het beheer bij Securiteit onder te brengen middels ons unieke hosting en beheerconcept.
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen
Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen