• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang
Robert Jan

Technische monteur buitendienst

Robert Jan Technische monteur buitendienst
Mijn naam is Robert Jan, als ervaren elektricien heb ik de keuze gemaakt mij binnen Securiteit te specialiseren tot bouwkundig buitendienstmedewerker. Dit bevalt mij erg goed en ik heb erg veel geleerd op zowel mechanisch als elektronisch beveiligingsgebied. Omdat de markt verandert zetten wij ook in op camera en alarmsystemen. Dit valt ook onder mijn werkzaamheden. Om up-to-date te blijven volg ik jaarlijks diverse trainingen. 
Jan Willem

Financiële zaken

Jan Willem Financiële zaken
Mijn naam is Jan Willem en ben verantwoordelijk voor alle financiële zaken binnen Securiteit. Daarnaast heb ik een adviesrol richting de directie. Mijn deeltijdfunctie combineer ik met diverse andere opdrachtgevers.
Feike

Technische monteur buitendienst

Feike Technische monteur buitendienst
Mijn naam is Feike en ben bouwkundig beveiligingsspecialist. Ik werk voor zowel de particuliere markt (Politiekeurmerk Veilig Wonen gediplomeerd) als voor de zakelijke klanten van Securiteit. Mijn specialisme is het restauren van (antieke) deuren en deze voorzien van modern hang-en-sluitwerk. Om goed op de hoogte te blijven van alle noviteiten en ontwikkelingen in de beveiligingsbranche volg ik regelmatig trainingen en vakcursussen.
Malcolm

Magazijn en ICT

Malcolm Magazijn en ICT
Mijn naam is Malcolm. Al ruim 15 jaar werk ik voor Securiteit (voorheen Veiligspecialist) en ben verantwoordelijk voor de binnenkomende goederen en draag zorg voor een perfecte manier van logistiek. Omdat ik intern alles weet van de ICT neem ik graag het voortouw als er zaken geregeld moeten worden die aansluiten op ons beveiligde netwerk.
Martijn

Technische monteur buitendienst / ondersteunend binnendienst

Martijn Technische monteur buitendienst / ondersteunend binnendienst
Mijn naam is Martijn, werkzaam bij Securiteit sinds 1999 (voorheen De Sleutelspecialist Amersfoort). Mijn ervaring heb ik opgedaan in de buitendienst als montagespecialist. Sinds enige tijd ben ik meer 'intern' te vinden en ben ik ondersteunend in de revisie van meerpuntsluitingen en assemblage sluitsystemen. Daarnaast begeleid ik inkoop en werkvoorbereiding voor onze renovatieprojecten en installatie toegangscontrolesystemen.
Arnoud

Sleutel- en slotenmaker

Arnoud Sleutel- en slotenmaker
Mijn naam is Arnoud, als kind sliep ik al met een sleutelbos in mijn bed. Een betere omschrijving hoe veel interesse ik heb in sleutels kan niet. Iedere dag wil ik leren om nog beter in mijn vak te worden. Het openen van sloten en cilinders zonder sleutel is een hobby van mij maar dit gebruik is ook tijdens mijn werk. Als sleutelmaker treft u mij in onze vestiging Amersfoort op Heliumweg 14.
Daniëlle

Sleutel- en slotenmaker

Daniëlle Sleutel- en slotenmaker
Mijn naam is Daniëlle, werkzaam sinds 2022 bij Securiteit. Als young talent ben ik dagelijks te vinden in de winkel in Amersfoort. Het vak van sleutelspecialist ligt mij goed en ik vind het werk erg leuk. Cilinders vullen en complete sleutelsystemen maken wij in eigen huis. 
Hans

Sleutel- en slotenmaker

Hans Sleutel- en slotenmaker
Mijn naam is Hans en heb in 2013 mijn bedrijf Sleutelspecialst Zeist verkocht aan Securiteit. Nog steeds werk ik met groot plezier 3 dagen in de week in de winkel van Zeist of Amersfoort. Hier werk ik als sleutel- en slotenspecialist en voorzie onze klanten van advies.
Jan

Sleutel- en slotenmaker

Jan Sleutel- en slotenmaker
Mijn naam is Jan, partner van Rosel en wij werken parttime bij Securiteit. Ik ben oudgediende en heb mij de afgelopen 50 jaar gespecialiseerd in het revisie/montage van alle mogelijk sloten, voornamelijk motorsloten, meerpuntsluitingen en kluissloten. Mijn passie ligt op het gebied van oldschool slotenmaker en ze noemen mij ook wel “de beste slotenmaker van Nederland”.
Rosel

Inkoop

Rosel Inkoop
Mijn naam is Rosel, samen met mijn man Jan zijn wij mede eigenaar geweest van De Sleutelspecialist Amersfoort. Toen wij het bedrijf verkochten en de naam veranderde in Securiteit heb ik mijn grote passie van inkoop en sleutelmaker goed kunnen blijven uitvoeren. Echter zijn Jan en ik langzaam met ons pensioen bezig. Zolang ik blijf werken kunt u mij alles vragen over sleutels!
Ramon

Projectmanager

Ramon Projectmanager
Mijn naam is Ramon en werk sinds 2001 bij Securiteit (Daarvoor De Sleutelspecialist Amersfoort). Als projectmanager richt ik mij primair op de zakelijke markt. Van het volledig opbouwen van een elektronisch toegangscontrolesysteem tot het dagelijks contact hebben met onze vast afnemers. Ondersteunend ben ik volledig inzetbaar binnen de afdeling Hosting en Beheer, wat perfect aansluit met mijn werkzaamheden.
Ruben

Allround manager

Ruben Allround manager
Mijn naam is Ruben en werk ruim 22 jaar bij Securiteit (daarvoor Kalkhoven Beveiliging). Begonnen als fulltime sleutelmaker in de winkel, tegenwoordig met mijn juridische achtergrond een gedreven bedrijfsjurist die het vak van sleutel- en slotenspecialist nog steeds bijzonder leuk vindt.
Pierre

Planner

Pierre Planner
Mijn naam is Pierre, werkzaam bij Securiteit sinds de oprichting. Daarvoor ruime ervaring in de branche bij een ander beveiligingsbedrijf. Mijn functie is planner (met een technische achtergrond als senior-monteur) en stuur onze specialisten op de weg aan. Daarnaast doe ik advies en verkoop waarbij mijn expertise dagelijks goed van pas komt.
Renate

Frontdesk

Renate Frontdesk
Mijn naam is Renate en werk sinds 2019 bij Securiteit. Met veel plezier werk ik op de afdeling Frontdesk en heb ik een ondersteunende rol binnen de financiële afdeling. Omdat Securiteit zoveel mogelijk vanuit de visie multitasking denkt maak ik regelmatig gecertificeerde sleutels voor onze vaste relaties.
Jolanda

Hosting & Beheer / social media

Jolanda Hosting & Beheer / social media
Mijn naam is Jolanda en werk sinds 2017 bij Securiteit op de afdeling Frontdesk. Mijn werkzaamheden zijn divers. Van het eerste telefonisch klantcontact tot administratieve afwikkeling. Daarnaast maak ik deel uit van de afdeling Hosting en Beheer. Nieuw is voor mij social media maar dat vind ik wel heel leuk om te doen.
Chiel

Algemeen directeur

Chiel Algemeen directeur
Mijn naam is Chiel, algemeen eindverantwoordelijke binnen Securiteit. Toen ik Securiteit oprichtte en een aantal beveiligingsbedrijven kon integreren groeiden wij uit tot één van de grootste bouwkundige beveiligingsbedrijven in Nederland. De basis hiervan ligt twee generaties terug (1959).

'Securiteit is het meest vernieuwende en klantgerichte beveiligingsbedrijf door met een proactief team de klant te verrassen en bij te dragen aan het gevoel van veiligheid en comfort.'

Het is geweldig om leiding te geven aan een team wat zo gepassioneerd bezig is met hun vak(manschap). Daar ben ik trots op!

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen