• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang

Veer gebroken of doorgedraaid tandwiel? Wij repareren uw slot!

Veel sloten die door de jaren heen zijn geleverd worden niet meer gemaakt. Vooral bij meerpuntsluitingen is dit erg vervelend omdat in veel gevallen het 1-op-1 uitwisselen niet meer mogelijk is. Het gevolg kan zijn dat deur of kozijn op punten van slotdiepte of sluitkomen en –platen moet worden aangepast. Niet alleen voor kunststof, aluminium maar ook voor houten deuren en kozijnen is dit vaak een technisch complexe klus.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het reviseren van sloten, waaronder meerpuntsloten, oplegsloten en kluissloten (waaronder pompsloten). Heeft u een slot wat niet meer leverbaar is maar u wilt een verbouwing aan deur en kozijn vermijden? Kom met uw slot naar onze winkel en vraag vakkundig advies. Vanzelfsprekend komen onze monteurs ook ter plaatse voor een oplossing.

Herstel van inbraakschade

U hebt ongenodigd bezoek gehad waarbij door middel van braak toegang tot de woning is verschaft? In veel gevallen brengt dit (ernstige) braakschade met zich mee. In sommige gevallen is een raam of deur niet meer te redden en dient deze vervangen te worden. Hierbij kunnen de vakmensen van Securiteit u bij helpen.

In andere gevallen kan reparatie een goede oplossing zijn. Onze schade-experts hebben een technische achtergrond van timmerman of schadehersteller en kunnen raam of deur weer helemaal in het gareel krijgen. Wel zo duurzaam! Benieuwd naar de mogelijkheden? Mailt u ons een aantal afbeeldingen van de schade, wij komen met een passende oplossing!
Bedrijfskaartje Securiteit Securiteit sleutel
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen