• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang

Sleutels bestellen?

U wilt een sleutel bestellen? Dat kan via onze sleutelwebshop! Staat uw sleutel er niet bij? Stuurt u ons dan het exacte nummer inclusief een kopie van het certificaat. Dat kan via info@securiteit.nl.
We nemen contact met u op voor de verdere afhandeling.

 

Beschermde sleutel met certificaat

We willen u attenderen dat niet iedere sleutel zomaar is te dupliceren. Sommige sleutelprofielen zijn gecertificeerd, organisatorisch beschermd of gepatenteerd. Dan maken wij alleen sleutels bij op vertoon van (een kopie van) het certificaat. Bij fabriekssystemen zal de sleutel besteld moeten worden. Weet u niet zeker of uw sleutel gecertificeerd is of is het patent van uw sleutel verlopen? Dan kunnen onze sleutelspecialisten u daarbij helpen. Bent u het certificaat kwijt, dan kunnen wij een kopie voor u opvragen. Let wel, voor het aanvragen van een vervangend certificaat worden kosten gerekend. In veel gevallen is het verstandiger om te investeren in een nieuw cilindersysteem.

Cilinders en sluitsysteem

Mocht u op een bestaande sleutel cilinders willen nabestellen dan kunnen wij zeker van dienst zijn. Ook kunt u nieuwe cilinders al dan niet in een sluitplan bij ons bestellen. Heeft u hulp nodig? Onder de kop “Downloads” vindt u informatie over het vervangen van een cilinder.

Bent u op zoek naar een heel nieuw sluitsysteem voor uw woning of bedrijfspand? Dan kijken wij graag met u mee. Onze ervaren sluitplan specialisten kunnen op basis van uw wensen een passend plan opstellen.
Bedrijfskaartje Securiteit Securiteit sleutel
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
Securiteit
Securiteit
reistrolley's
winnen?