• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • Koopt u bij ons uw sleutels, sloten en veilige toegang, dan garanderen wij 100% service

Knopcilinder met kinderbeveiliging

Heeft u kleine kinderen in huis die een knopcilinder ongewenst kunnen openen? Dan is onze knopcilinder met kinderbeveiliging de juiste keuze. De knopcilinder werkt aan de binnenzijde alleen wanneer de drukknop gelijktijdig met het draaien worden ingedrukt. Dus bij paniek zonder sleutel naar buiten, bij dagelijks gebruik de zekerheid dat kleine kinderen niet naar buiten kunnen. Ook biedt de drukknop beveiliging tegen open ‘hengelen’.

AJAX alarmsysteem

Het AJAX alarmsysteem kent vele mogelijkheden. Uit te breiden zoals je zelf wilt. Het is een geheel draadloos systeem, makkelijk te installeren en te bedienen via de app. Gebruik van een meldkamer is niet verplicht. De HUB is het “hart” van het systeem en heb je dan ook sowieso nodig.Wat er aan toegevoegd kan worden: deur beveiligers / bewegingssensoren / sirene / keypad voor bedienen van het systeem (kan ook via app) / noodknop / camera / rookmelderInteresse in het AJAX alarmsysteem en al haar mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag! 088-80 80 200

Rookmelder en koolmonoxidemelder

Naast het onderdeel mechanisch hang- en sluitwerk van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW), dient uw woning ook op het gebied van brandpreventie te voldoen. Verplicht zijn de aanwezigheid van rookmelders. Daarnaast adviseren wij het gebruik van een koolmonoxidemelder. U neemt ondanks uw nieuwe HR-ketel toch niet het risico?
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen
Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment
Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
politiekeurmerk cirkel-securiteit