• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang

Huisbeveiliging: van oplegslot naar meerpuntslot

Bij veel oudere voordeuren is er nog sprake van een oplegslot. Een goed oplegslot is relatief duur. Helemaal wanneer de deur wordt opgewaardeerd met 1 of 2 bijzetsloten. In veel gevallen is de investering in een meerpuntsluiting een zeer goede keuze voor huisbeveiliging, die tevens veiligheid en comfort biedt. Geregeld hebben wij een scherpe actie voor een compleet meerpuntslot met anti-kerntrekbeslag. Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden of kom langs bij onze winkel en we helpen u graag verder.

Cilinders met anti-kerntrek en anti-klop beveiliging

Onze standaard voor huisbeveiliging betreft woonhuis cilinders en sluitsystemen met een SKG3-certificering. Vanzelfsprekend hebben wij diverse opties voor gecertificeerde systemen met beschermde sleutels voorzien van technisch patent. Omdat wij geloven in onze producten zijn onze slotenmakers in staat om cilinders zelf te assembleren, te onderhouden en waar nodig te reviseren. U als eindgebruiker bent verzekerd van optimale service-mogelijkheden. Immers, is er niets zo vervelend als een defecte cilinder die voor onderhoud naar een fabriek moet worden opgestuurd. Voor onze eigen SEQ-systemen kunt u rekenen op snelle service: breng ze 's ochtends langs en haal ze 's middags weer op. Op deze manier garanderen wij een effectieve huisbeveiliging.

 

De ultieme huisbeveiliging

Het is onverantwoord en geldverspilling om een in slechte staat verkerende deur of raampartij te beveiligen. Immers, de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. In die gevallen adviseren wij uw deur, raam en/of kozijn te vervangen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vervangen van gevelelementen ongeacht grootte, stijl en materiaalsoort. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij alle aspecten, om ervoor te zorgen dat uw huisbeveiliging optimaal is.

Kies voor huisbeveiliging met de kracht van Securiteit!

Organisatorische maatregelen zijn doorgaans niet kostenverhogende onderdelen die belangrijk zijn voor het tot stand komen en slagen van een goed (bouwkundig) beveiligingsplan. Daarbij kijken we verder dan alleen uw woning, voor een inbreker maakt het immers geen verschil of hij uw ladder of de ladder van de buurman gebruikt om in te breken. Want… gelegenheid maakt de dief! Wij bieden een volledige huisbeveiliging, waardoor inbraakrisico sterk vermindert. Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk gesprek of breng een bezoek aan onze winkel.Huisbeveiliging begint bij Securiteit!

Bedrijfskaartje Securiteit Securiteit sleutel
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen