• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • Koopt u bij ons uw sleutels, sloten en veilige toegang, dan garanderen wij 100% service

Huisbeveiliging: van oplegslot naar meerpuntslot

Bij veel oudere voordeuren is er nog sprake van een oplegslot. Een goed oplegslot is relatief duur. Helemaal wanneer de deur wordt opgewaardeerd met 1 of 2 bijzetsloten. In veel gevallen is de investering van een meerpuntsluiting een heel goed, maar vooral veilig en comfortabel alternatief. Geregeld hebben wij een scherpe actie voor een compleet meerpuntslot met anti-kerntrekbeslag. Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden of kom langs bij onze winkel en we helpen u graag verder.

Cilinders met anti-kerntrek en anti-klop beveiliging

Onze huis standaard voor woonhuis cilinders en sluitsystemen is SKG3. Vanzelfsprekend hebben wij diverse opties voor gecertificeerde systemen met beschermde sleutels voorzien van technisch patent. Omdat wij geloven in onze producten zijn onze slotenmakers in staat om cilinders zelf te assembleren, te onderhouden en waar nodig te reviseren. U als eindgebruiker bent verzekerd van optimale service-mogelijkheden. Immers, er niks zo vervelend als een defecte cilinder die voor onderhoud naar een fabriek moet worden opgestuurd. Voor onze eigen SEQ-systemen hanteren wij een reparatietermijn van ’s ochtends brengen en ’s middags ophalen. Via deze manier bent u verzekerd van een goede huisbeveiliging.

Beste huisbeveiliging, het complete plaatje

Het is onverantwoord en geldverspilling om een in slechte staat verkerende deur of raampartij te beveiligen. Immers, de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. In die gevallen adviseren wij uw deur, raam en/of kozijn te vervangen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vervangen van gevelelementen ongeacht grootte, stijl en materiaalsoort. Wij kunnen u dus helpen met het complete plaatje, zodat uw huis uitstekend beveiligd is.

Huisbeveiliging met Securiteit

Organisatorische maatregelen zijn -doorgaans niet kostenverhogende- onderdelen die belangrijk zijn voor het tot stand komen en slagen van een goed (bouwkundig) beveiligingsplan. Daarbij kijken we verder dan alleen uw woning, voor een inbreker maakt het immers geen verschil of hij uw ladder of de ladder van de buurman gebruikt om in te breken. Want… gelegenheid maakt de dief! Wij beveiligen uw huis dus van A tot Z, waardoor de kans op inbraak een stuk kleiner wordt. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken of kom gerust langs bij onze fysieke winkel.

Huisbeveiliging begint bij Securiteit!
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen
Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment
Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
politiekeurmerk cirkel-securiteit