• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang

Advies en certificaat

Het certificeringsproces van de woning begint met een opname door een adviseur. Naar aanleiding van zijn bevindingen wordt een vrijblijvend beveiligingsadvies opgemaakt, waarin beknopt wordt beschreven wat er nodig is om het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen te ontvangen. Is het certificaat PKVW geen haalbare kaart? Dit is vanzelfsprekend geen probleem. Ons advies is er altijd op gericht om de beste beveiligingsoplossing te realiseren. Daarbij houden we altijd rekening met de meest voorkomende inbraakmethoden en passen we de nieuwste beveiligingstechnieken toe.

Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel wordt een detailopname uitgevoerd door één van onze field engineers. Zo beperken wij het risico op foutieve montage en onnodig oponthoud en bereiken wij een perfect eindresultaat. Onze veiligheidsspecialisten zijn PKVW opgeleid en gecertificeerd. Onze mensen zijn in het bezit van een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG).  

U kunt hier een filmpje bekijken met uitleg over onze historie en uitgebracht advies ten behoeve van Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Bedrijfskaartje Securiteit Securiteit sleutel
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen