• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang

Particulier

Securiteit biedt u verschillende mogelijkheden in beveiliging voor particuliere doeleinden, waaronder deurbeveiliging, cilinders en sleutels. Van een kastslot tot een automaatcilinder; onze vakhelden maken alles op maat voor u. Zo kunnen wij voor iedereen een oplossing op maat bieden naar een veilige leefomgeving.

Een veilige leefomgeving

Helaas wordt in Nederland steeds vaker ingebroken, waardoor een beveiligde woonomgeving essentieel is. Dit proces begint al bij een veilig slot. Een investering in een meerpuntsluiting zorgt al voor een veiligere plek. Regelmatig hebben wij verschillende scherpe acties voor een compleet meerpuntslot met anti-kerktrekbeslag. Benieuwd naar al onze acties of wilt u graag advies op maat voor uw woning? Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Vraag direct advies aan.

Assortiment
Een greep uit ons assortiment
Volledig assortiment
Advies op maat
Echte vakmanschap
Ambachtelijk werk
Sleutels, sloten en veilige toegang door Securiteit

Particulier

Het verhaal van de Sleutelspecialist begon in 1967 met het maken van sleutels op een zolderkamer in Amersfoort. Dat groeide uit tot het veelzijdige beveiligingsbedrijf Veiligspecialist en is nu bekend onder de naam Securiteit Amersfoort. Ondanks naamwisselingen bleef de oorspronkelijke missie altijd overeind: “Je veilig voelen met gevoel van vrijheid”. 

Reviews Zij gingen u voor

Securiteit onderscheidt zich door een eerlijke communicatie met haar klanten. Een goede beveiliging is essentieel. En daar helpen wij u graag bij. Securiteit is uw landelijke veiligheidsexpert op het gebied van inbraakpreventie en complete veiligheidsoplossingen. Benieuwd hoe andere klanten onze dienstverlening en/of producten hebben ervaren? Lees alle reviews

Top!

Nina In De Leeuwen Jungle

Hebben veel beveiligingsopties, geweldige klantenservice, beantwoordt al uw vragen!

Hastyar Dalawy

Snelle service!

Eilien Lambrechts

Prima service en ze repareren werkelijk alle sloten, super.

Luc van der Veen

Prettig geholpen en goed advies gekregen.

Hans de Jong

De winkel waar al je sleutel problemen opgelost worden.

Dick Veldhuizen

Prima en vakkundig! Netjes in de afwerking en ook toen het even niet goed werd dit perfect en zorgvuldig opgepakt en afgerond! Zeer tevreden!

Johan van Dijk
Lees onze nieuws en blogs
Nieuws
Let op voor inbraak tijdens jouw carnavalsvakantie
09-02-2024

Het is bijna zover - carnaval en de voorjaarsvakantie staan voor de deur! Een tijd van feesten, plezier maken en even lekker ontspannen. Echter, laten we niet vergeten dat deze periode ook een toename in inbraakrisico met zich meebrengt. Met veel mensen die van huis zijn om deel te nemen aan verschillende evenementen en feesten, blijven huizen vaak onbeheerd en kwetsbaar achter. Daarom is het belangrijk om bewust te zijn van de risico's van woninginbraak en maatregelen te nemen om deze te verminderen.

Lees meer
Nieuws
SALTO KS: De oplossing voor slimmer beheer van toegang tot uw bedrijf
15-01-2024

Lees hoe SALTO KS het gemakkelijk maakt voor u. Geen zorgen meer over verloren sleutels, met één tag voor al uw deuren. Flexibel en veilig alles in beheer met SALTO KS.

Lees meer
Nieuws
Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
08-12-2023

In verband met de feestdagen informeren wij u over onze aangepaste openingstijden.

Lees meer
Nieuws
Ambacht en Service: Het fascinerende verhaal van een oude PTT Brieffrankeermachine
18-08-2023

Bij Securiteit vloeien vakmanschap en passie samen. Toen een historische PTT brieffrankeermachine onze expertise nodig had, gaven we niet alleen aandacht aan het probleem, maar ook aan het verhaal erachter. Ontdek hoe wij traditie en innovatie verbinden en laat ons ook úw beveiligingsverhaal vormgeven.

Lees meer
Nieuws
Wat te doen bij inbraak? Een uitgebreide handleiding
28-07-2023

Inbraak is een van de meest stressvolle en angstaanjagende gebeurtenissen die iemand kan meemaken. Of je nu thuis bent tijdens de inbraak of de nasleep ervan ervaart na thuiskomst, de emotionele impact is enorm. Deze handleiding helpt je te begrijpen wat je moet doen bij een inbraak en hoe je adequaat kunt handelen in beide scenario's.

Lees meer
Nieuws
PKVW slotenmaker bedrijf 2022
28-06-2023

Securiteit, het beste PKVW slotenmaker bedrijf van 2022! Met trots kondigen wij aan dat Securiteit is uitgeroepen tot beste PKVW slotenmaker bedrijf van het jaar. Met onze uitgebreide kennis, expertise en focus op veiligheid en gemak, onderscheiden we ons in de branche. Vertrouw op Securiteit voor de beste beveiligingsoplossingen voor uw woning.

Lees meer
Nieuws
Dag van de veiligheid in Amersfoort
23-06-2023

Bezoekers van de Dag van de Veiligheid in Amersfoort werden ondergedompeld in een dag vol informatieve activiteiten, spannende demonstraties en boeiende ervaringen. Veiligheidsorganisaties zoals brandweer, politie en ambulance toonden hun expertise in indrukwekkende demonstraties. Hoogtepunt was de 'grootste kleinste mobiele minirampenstad van Nederland', LEGO IncidentenCity, waar jong en oud op speelse wijze meer leerden over veiligheidsmaatregelen. Securiteit was ook aanwezig met hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen, en specialist Theo gaf waardevol advies om de veiligheid thuis te vergroten. Een geslaagde dag waarbij veiligheidsbewustzijn centraal stond.

Lees meer
Nieuws
Vakmanschap in optima forma
19-06-2023

Bent u geïnteresseerd in het optima forma behouden van de originele uitstraling van uw monumentale deur? Onze slotenmakers kregen de prachtige opdracht om een antiek oplegslot van Lips uit Dordrecht te reviseren. Het meer dan 100-jarige slot vertoonde haperende sleutels, vastgelopen veren en was door de jaren heen enorm vervuild geraakt. Het was duidelijk dat het echte ambacht vereist was om dit slot weer naar behoren te laten functioneren.

Lees meer
Nieuws
De 7 tips voor huis beveiligen tegen inbraak
25-11-2022

Een inbreker heeft gemiddeld 30 seconden nodig om een slecht beveiligde woning binnen te komen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Goede inbraakbeveiliging is dan ook cruciaal om ongewenste gasten buiten de deur te houden. In deze blog geven we u 7 tips voor huis beveiligen tegen inbraak.

Lees meer
Algemeen Nieuws
Beste PKVW-bedrijf met personeel 2022
14-07-2022

Ellie Lust tijdens reikte op woensdag 29 juni op de CCV Veilig Wonen Dag 2022 de prijzen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) uit. De prijzen voor beste PKVW-bedrijven gingen naar Locktight en Securiteit. Het Meest innovatieve inbraakwerende product 2022 is de Exceptor van Dulimex. Servatius Wonen uit Maastricht won de prijs voor Beste bouwproject met PKVW-certificaat 2022.

Lees meer
Nieuws
Aangepaste openingstijden vestiging Zeist tijdens de zomerperiode
13-07-2022

Aangepaste openingstijden voor onze vestiging in Zeist, Kalkhoven Sleutels, tijdens de zomerperiode. 

Lees meer
Nieuws
Profiteer nu van de introductiekorting van 10% op al onze SEQ-Elite sleutels en cilinders!
04-03-2022

De SEQ-Elite is onze meest prestigueze SKG*** gekeurde veiligheidscilinder met gepatenteerde sleutel. De beproefde sluitveiligheid van 11 stiften bewijst al meer dan 25 jaar haar succes. De sleutel ligt bijzonder prettig in de 'vingers' door de grote sleutelkop. In combinatie met SKG** gekeurd veiligheidsbeslag kan de SEQ-Elite worden toegepast voor Politiekeurmerk Veilig Wonen. De cilinder is modulair opgebouwd zodat er veel flexibiliteit is in de range van toepassingen.

Lees meer
Nieuws
Artikelen van In de buurt Amersfoort
22-02-2022

De afgelopen tijd zijn er meerdere berichten geplaatst door “in de buurt Amersfoort”. Zowel via het huis-aan-huis blad als online. Hieronder de links naar beide artikelen vol met handige tips en nuttige informatie:

Lees meer
Nieuws
Tips om woninginbraak te voorkomen
28-01-2022

In de herfst- en wintermaanden slaan inbrekers toe omdat deze maanden bekend staan als ‘de donkere maanden’. In deze maanden zijn inbrekers minder zichtbaar wanneer zij proberen uw woning te betreden. Ook zijn in ‘normale’ tijden veel mensen buitenshuis om de feestdagen te vieren. 

Maar ook in de lente- en zomermaanden weerhoudt het een inbreker niet een poging te wagen. Dit omdat veel huishoudens inmiddels tweeverdieners zijn en er overdag geen mensen in huis aanwezig zijn. Daarbij neemt de pakkans af omdat de sociale controle is afgenomen in de wijken. Er zijn bijvoorbeeld weinig mensen thuis overdag in de wijk, of er is geen of weinig contact met de buren. En misschien wel de grootste reden voor een inbreker om het in deze maanden te proberen; er staan gemiddeld meer deuren en ramen open waardoor ze makkelijk naar binnen kunnen zonder sporen van braak. Een kierstandhouder of bijvoorbeeld een detectiemelding in de vorm van een alarmsysteem kan hiertegen helpen.

Lees meer
Nieuws
Veilig wonen begint bij goed hang-en-sluitwerk
22-12-2021

“Veel mensen besteden bij een verhuizing of verbouwing meer geld aan een nieuw interieur dan aan de beveiliging van hun woning,” zegt Ruben de Vos, operationeel manager bij Securiteit. “Dat is  begrijpelijk, maar niet verstandig.” Geef inbrekers geen kans en voorzie je woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Lees meer
Nieuws
Verhuisbericht Securiteit Zeist / Kalkhoven beveiliging
13-01-2021

Klik op de knop hieronder voor meer informatie!

Lees meer
Nieuws
Webinar inbraakpreventie voor wijken Berg, Vermeer- en Leusderkwartier groot succes!
08-02-2021

Gemeente Amersfoort organiseert samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) gratis Webinars over inbraakpreventie. Op donderdag 4 februari was er een Webinar voor de wijken Berg, Vermeer- en Leusderkwartier. Er waren velen honderden aanmeldingen, al met al een groot succes! Later dit jaar volgen meer Webinars voor andere wijken in de stad.

Lees meer
Nieuws
Wave XS contactloze schakelaar
10-02-2021

Klik op de knop hieronder voor meer informatie!

Lees meer
Nieuws
De Sleutelshop is online!
22-02-2021

De sleutelshop is online!

Lees meer
Nieuws
Toegangscontrole en vluchtwegtechniek in een (Rijks)monument?
17-03-2021

Eigenaren en beheerders van monumentale panden stellen zich regelmatig de vraag of het toepassen van moderne toegang- en vluchtwegtechnieken wel mogelijk is in hun pand. 

Lees meer
Nieuws
Herstel van inbraakschade
26-03-2021

U hebt ongenodigd bezoek gehad waarbij door middel van braak toegang tot de woning is verschaft? In veel gevallen brengt dit (ernstige) braakschade met zich mee.

Lees meer
Nieuws
Toegangscontrole en Hosting&Beheer bij KPOA
07-04-2021

KPOA was met drie scholen al jarenlang een relatie van Securiteit voor toegangscontrole. De systemen op de verschillende locaties werden onafhankelijk van elkaar gebruikt. De controle op toegang kwam hierdoor niet goed uit de verf. Daarbij had iedere locatie een eigen onderhoudscontract. Al met al een lastig werkbaar toegangscontrolesysteem en hoge beheerkosten.

Lees meer
Nieuws
Zomeractie: bij uitvoering van een offerte, montage met korting en kans op een Black Bastard BBQ!
31-05-2021

Klik op de knop hieronder voor meer informatie!

Lees meer
Particulier Nieuws
Bij aankoop van een draadloos AJAX alarmsysteem GRATIS Bullet WIFI beveiligingscamera!
14-06-2021

Klik op de knop hieronder voor meer informatie!

Lees meer
Zakelijk Nieuws
Salto toegangscontrole op lockerkasten
09-07-2021

In opdracht van Ambulancedienst regio Utrecht hebben wij een mooie serie lockerkasten geplaatst met Salto toegangscontrole. De lockers zijn door iedereen die hiervoor een tag heeft te gebruiken.

Lees meer

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
Securiteit
Securiteit
reistrolley's
winnen?