• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • Koopt u bij ons uw sleutels, sloten en veilige toegang, dan garanderen wij 100% service

Particulier

Securiteit biedt u verschillende mogelijkheden in beveiliging voor particuliere doeleinden, waaronder deurbeveiliging, cilinders en sleutels. Van een kastslot tot een automaatcilinder; onze vakhelden maken alles op maat voor u. Zo kunnen wij voor iedereen een oplossing op maat bieden naar een veilige leefomgeving.

Een veilige leefomgeving

Helaas wordt in Nederland steeds vaker ingebroken, waardoor een beveiligde woonomgeving essentieel is. Dit proces begint al bij een veilig slot. Een investering in een meerpuntsluiting zorgt al voor een veiligere plek. Regelmatig hebben wij verschillende scherpe acties voor een compleet meerpuntslot met anti-kerktrekbeslag. Benieuwd naar al onze acties of wilt u graag advies op maat voor uw woning? Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Vraag direct advies aan.

Assortiment
Een greep uit ons assortiment
Volledig assortiment
Advies op maat
Echte vakmanschap
Ambachtelijk werk
Sleutels, sloten en veilige toegang door Securiteit

Particulier

Het verhaal van de Sleutelspecialist begon in 1967 met het maken van sleutels op een zolderkamer in Amersfoort. Dat groeide uit tot het veelzijdige beveiligingsbedrijf Veiligspecialist en is nu bekend onder de naam Securiteit Amersfoort. Ondanks naamwisselingen bleef de oorspronkelijke missie altijd overeind: “Je veilig voelen met gevoel van vrijheid”. 

Reviews Zij gingen u voor

Securiteit onderscheidt zich door een eerlijke communicatie met haar klanten. Een goede beveiliging is essentieel. En daar helpen wij u graag bij. Securiteit is uw landelijke veiligheidsexpert op het gebied van inbraakpreventie en complete veiligheidsoplossingen. Benieuwd hoe andere klanten onze dienstverlening en/of producten hebben ervaren? Lees alle reviews

Onlangs hebben deze heren de afgebroken sleutel uit mijn slot weten te peuteren, en een nieuwe sleutel voor mij gemaakt. Hierdoor hebben zij mij veel geld bespaard. Ik had al even email-contact met hun gehad en zij gaven aan dat het hun waarschijnlijk wel zou lukken en dat ik hiervoor langs kon komen. Ik werd uiterst vriendelijk geholpen en kon binnen 10 minuten alweer op huis aan.
Voorheen zaten ze in het centrum van Zeist, maar hun nieuwe locatie heeft veel betere parkeermogelijkheden, dus dat is alleen maar fijn.

Nicolette van Reenen

Eerlijke en goede service! Denken goed mee en komen met een snelle oplossing. Super klantgericht, heel goed.

Laurens van Wieringen

Super service. Ik kwam voor een nieuwe cilinder, omdat ik de sleutels kwijt was. Maar ze konden wel aan de hand van de cilinder een nieuwe sleutel maken. 👍🏻

Diederick Buckmann

Super geholpen! Afgebroken sleutel in een niet meer verkrijgbaar slot. Eerst in vestiging Zeist een langdurige, maar niet succesvolle poging. Doorverwezen naar de expert slotenmaker in Amersfoort, en na een half uurtje ging ik weer tevreden weg met een werkend slot en een nieuwe sleutel. En met de wetenschap dat er nog wel een leverancier is voor dit type slot, mocht het toch nodig zijn.

Eric Schreuder
Lees onze nieuws en blogs
Nieuws
Veilig wonen begint bij goed hang-en-sluitwerk
22-12-2021

“Veel mensen besteden bij een verhuizing of verbouwing meer geld aan een nieuw interieur dan aan de beveiliging van hun woning,” zegt Ruben de Vos, operationeel manager bij Securiteit. “Dat is  begrijpelijk, maar niet verstandig.” Geef inbrekers geen kans en voorzie je woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Lees meer
Nieuws
Verhuisbericht Securiteit Zeist / Kalkhoven beveiliging
13-01-2021

Klik op de knop hieronder voor meer informatie!

Lees meer
Nieuws
Webinar inbraakpreventie voor wijken Berg, Vermeer- en Leusderkwartier groot succes!
08-02-2021

Gemeente Amersfoort organiseert samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) gratis Webinars over inbraakpreventie. Op donderdag 4 februari was er een Webinar voor de wijken Berg, Vermeer- en Leusderkwartier. Er waren velen honderden aanmeldingen, al met al een groot succes! Later dit jaar volgen meer Webinars voor andere wijken in de stad.

Lees meer
Nieuws
Wave XS contactloze schakelaar
10-02-2021

Klik op de knop hieronder voor meer informatie!

Lees meer
Nieuws
De Sleutelshop is online!
22-02-2021

De sleutelshop is online!

Lees meer
Nieuws
Toegangscontrole en vluchtwegtechniek in een (Rijks)monument?
17-03-2021

Eigenaren en beheerders van monumentale panden stellen zich regelmatig de vraag of het toepassen van moderne toegang- en vluchtwegtechnieken wel mogelijk is in hun pand. 

Lees meer
Nieuws
Herstel van inbraakschade
26-03-2021

U hebt ongenodigd bezoek gehad waarbij door middel van braak toegang tot de woning is verschaft? In veel gevallen brengt dit (ernstige) braakschade met zich mee.

Lees meer
Nieuws
Toegangscontrole en Hosting&Beheer bij KPOA
07-04-2021

KPOA was met drie scholen al jarenlang een relatie van Securiteit voor toegangscontrole. De systemen op de verschillende locaties werden onafhankelijk van elkaar gebruikt. De controle op toegang kwam hierdoor niet goed uit de verf. Daarbij had iedere locatie een eigen onderhoudscontract. Al met al een lastig werkbaar toegangscontrolesysteem en hoge beheerkosten.

Lees meer
Nieuws
Zomeractie: bij uitvoering van een offerte, montage met korting en kans op een Black Bastard BBQ!
31-05-2021

Klik op de knop hieronder voor meer informatie!

Lees meer
Particulier Nieuws
Bij aankoop van een draadloos AJAX alarmsysteem GRATIS Bullet WIFI beveiligingscamera!
14-06-2021

Klik op de knop hieronder voor meer informatie!

Lees meer
Zakelijk Nieuws
Salto toegangscontrole op lockerkasten
09-07-2021

In opdracht van Ambulancedienst regio Utrecht hebben wij een mooie serie lockerkasten geplaatst met Salto toegangscontrole. De lockers zijn door iedereen die hiervoor een tag heeft te gebruiken.

Lees meer
Copyrights © 2021 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen