• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang

Hoe werkt een toegangscontrole beveiliging?

In de basis werkt een toegangscontrole beveiliging simpel. De betreffende persoon meldt zich bij een toegangscontrole. Het systeem herkent een bepaald persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager. Het systeem weet bij welke persoon de zender of code hoort. Vervolgens bepaalt het systeem of deze persoon op deze dag en dit tijdstip toegang heeft tot de locatie. Als dit het geval is, stuurt het systeem een signaal naar de controller die de deur aanstuurt en wordt de deur ontgrendeld. Bij Securiteit maken we gebruik van draadloze systemen, geen gedoe met kabels dus.

Is een toegangscontrole systeem maatwerk?

Een toegangscontrole systeem is altijd maatwerk, omdat elk terrein, huis of pand zijn eigen behoeftes en kenmerken heeft. Daarnaast speelt de grote van een gebouw mee. Daarom is het belangrijk dat er eerst wordt gekeken naar een beveiliging die perfect aansluit bij uw pand. Securiteit helpt u daarbij. Wij maken eerst een situatieschets en stellen daarna een offerte op maat op. Wij vinden dat uw veiligheid onze prioriteit is.

Elektronische toegangscontrole met een toegangscontrole systeem

Bent u geïnteresseerd in een toegangscontrole systeem? Dan bent u bij Securiteit aan het juiste adres. Onze toegangssystemen kenmerken zich door de integratie met bedrijfssoftware en systemen. Daarnaast zijn ze enorm betrouwbaar en kunt u ze eenvoudig beheren.

Vraag direct een offerte aan en we bespreken graag de mogelijkheden om de veiligheid van uw pand of terrein te waarborgen.

Wat is een toegangscontrole systeem?

Een toegangscontrole systeem is een systeem dat een pand beveiligd door verschillende controlepunten. Eigenlijk is het een elektronisch beveiligingssysteem waarmee iemand binnenkomt met een identifier. Lees pasje of tag. Met een systeem als deze kunnen mensen gemachtigd worden om bepaalde ruimtes te betreden. Toegangscontrolesystemen registreren wie, wanneer en waar toegang heeft gehad. Dit levert waardevolle gegevens op voor uw bedrijf. Hiermee kunt u eenvoudig analyseren hoe mensen uw locaties en gebouwen gebruiken.

Een toegangscontrole systeem kan voor van allerlei verschillende locaties gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een heel terrein met slagbomen, parkeergarages en gebouwen. Daarnaast kan het ook kleinschaliger gebruikt worden, zoals uw woning of kantoor.

Voordelen van een toegangscontrole systeem

Kiest u voor een toegangscontrole systeem? Dan brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Lees ze hieronder:
  • Toegang verlenen op afstand. Beschikt uw locatie over toegangsbeveiliging systemen? Dan kunt u altijd en overal toegang verlenen. Daarnaast kunt u tijdslimieten instellen en de toegang tot bepaalde ruimtes uitsluiten per groep. Kortom, de mogelijkheden met een toegangscontrole systeem zijn eindeloos.
  • Geen extra kosten bij verlies van sleutels. Het is u vast al een keer overkomen; u of uw medewerker is de sleutel verloren. Op naar de slotenmaker om de zoveelste nieuwe sleutel bij te laten maken. Een toegangssysteem maakt hier korte metten mee. Blokkeer of verwijder eenvoudig een pasje uit het softwaresysteem.
  • Meer inzichten in registraties. Klinkt misschien wat gek, maar met met een toegangssysteem heeft u inzicht in de aan- en afwezigheidsregistratie. Zo weet u wie waar en wanneer aanwezig was. Handig in het geval van calamiteiten.
Bedrijfskaartje Securiteit Securiteit sleutel
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
Securiteit
Securiteit
reistrolley's
winnen?