• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang

Voordelen van een elektronisch toegangssysteem

Het gebruik van een elektronisch toegangssysteem voor de veiligheid van u en uw pand kent verschillende voordelen. We zetten ze op een rij:
  • Toegangsbeheer. U bepaalt precies wie er wanneer naar binnen kan gaan. Daarnaast is er de mogelijkheid om bepaalde groepen andere of minder rechten te geven. U wilt misschien niet dat de schoonmaker in uw kantoor kan als u er niet meer bent. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden van een dergelijk systeem.
  • Gebruiksvriendelijk. Een goed werkend elektronisch toegangssysteem heeft als eigenschap dat gebruikers nauwelijks merken dat er gebruik wordt gemaakt van een toegangscontrole. Daarnaast kan de gebruiksvriendelijk verder worden vergroot als bepaalde deuren zo worden ingesteld dat ze buiten kantoortijden automatisch op slot gaan. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Geen risico op het verlies van sleutels. U heeft het vast al eens meegemaakt dat iemand zijn of haar sleutel is verloren of u zelf misschien wel. Dan moet u het hele mechanische sluitsysteem vervangen. Dit kost natuurlijk een hoop geld. Met een elektronisch toegangssysteem is dit verleden tijd. U kunt simpelweg gewoon het pasje of de "druppel" blokkeren of verwijderen uit het systeem. Mocht iemand met dit pasje binnen proberen te komen, gaat de deur niet open maar heeft er wel detectie plaatsgevonden.

 

Toegangscontrole deur: een compleet elektronisch toegangssysteem door Securiteit

U bent eruit: u wilt graag een elektronisch toegangssysteem voor uw woning, bedrijf of compleet terrein. Zoek dan niet verder. Bij Securiteit zijn we gespecialiseerd in het creëren van een compleet elektronisch toegangssysteem. We bekijken eerst uw situatie, want toegangssystemen zijn tenslotte maatwerk.

Heeft u vragen over de mogelijkheden die dit systeem biedt of kunnen we u helpen met een op maat gemaakt toegangssysteem? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag.

Wat is een toegangscontrole systeem?

Een elektronisch toegangssysteem is een systeem wat zonder fysieke sleutel bediend kan worden. Slimme technologie zorgt ervoor dat een elektronisch slot communiceert met bijvoorbeeld een app op uw mobiel, een pasje, druppel of code. Er zijn verschillende mogelijkheden waardoor een elektronisch toegangssysteem een goed idee is voor zowel uw huis of kantoorpand.

Veel overheidsinstellingen en grote bedrijven maken vaak al gebruik van een elektronisch toegangssysteem. Toch zien we (gelukkig!) steeds vaker dat kleinere bedrijven gebruik maken van deze systemen. Door steeds slimmere technologie is het tegenwoordig ook mogelijk om deuren van een grotere afstand te openen via een app.

Waar vroeger nog allerlei kabels en bedrading nodig waren voor het opzetten van een elektronische toegangscontrole is dat tegenwoordig wel anders. Bij Securiteit maken we alleen gebruik van draadloze toegangssystemen.

Hoe werkt een elektronische deurbeveiliging?

Elektrische sloten werken vrij simpel. Personen die voor een slagboom, deur, ingang etc. staan, houden simpelweg hun pasje, druppel of tag voor de kaartlezer. Vervolgens gaat de slagboom of deur open. Het handige hiervan is dat u precies kan zien wie wanneer aanwezig was. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn in het geval van calamiteiten.
Bedrijfskaartje Securiteit Securiteit sleutel
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
Securiteit
Securiteit
reistrolley's
winnen?