• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang

Wat is een aanwezigheidsregistratiesysteem?

Er zijn twee manieren waarop u de aanwezigheid kan bijhouden van personen; via een papieren logboek of via een elektronisch aanwezigheidsregistratiesysteem.

Een aanwezigheidsregistratiesysteem wordt door veel bedrijven toegepast. Zo kunnen ze bijvoorbeeld de urenregistratie voor de loonadministratie bijhouden.

Voordelen van een aanwezigheidsregistratiesysteem?

Een aanwezigheidsregistratiesysteem zorgt ervoor dat dat u inzicht heeft in wie er wanneer aanwezig was. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn in het geval van een noodsituatie of bij calamiteiten. Bedrijven zijn verplicht aan te geven hoeveel personen zich in een gebouw bevinden in geval van nood.

Via het aanwezigheidsregistratiesysteem van Securiteit heeft u de mogelijkheid om eenvoudig de bezoekersgegevens te analyseren. Hiermee kunt u bijvoorbeeld veiligheidsonderzoeken uitvoeren of om facturen van aannemers of leveranciers te controleren. Ook is de registratie foutloos en ziet u tevens de afwezigheidsregistratie.

Daarnaast kan een aanwezigheidsregistratiesysteem helpen om aan bepaalde overheidsvoorschriften te voldoen.

Bovenal kan een aanwezigheidsregistratiesysteem uw veiligheid waarborgen. Een elektronisch beveiligingssysteem kan namelijk ongewenste gasten buiten houden.

Aanwezigheidsregistratie personeel

Aanwezigheidsregistratie van uw personeel zorgt ervoor dat u altijd inzicht heeft in wanneer uw personeel binnenkomt en vertrekt. Heeft u een groot bedrijf? Dan is een goede aanwezigheidsregistratie een must. in één oogopslag kunt u zien wie wanneer aanwezig was.

Aanwezigheidsregistratiesysteem in combinatie met toegangscontrole

Aanwezigheidsregistratie is verplicht, behalve voor zzp'ers doe vanuit hun eigen woonhuis werken. Volgens de Arbowet bent u verplicht om een aanwezigheidsregistratie bij te houden.

Een aanwezigheidsregistratie is goed toe te passen met toegangscontrole. Bij Securiteit zijn we hierin gespecialiseerd. Een toegangscontrole met aanwezigheidsregistratie is maatwerk. Dit komt omdat ieder bedrijfspand haar eigen kenmerken en behoeftes heeft. Wij kijken daarom eerst naar een beveiliging die optimaal past bij uw wensen en die van uw pand. Wij beginnen altijd eerst met een situatieschets en stellen daarna een offerte op maat op. Want uw veiligheid is onze prioriteit. 

Aanwezigheidsregistratiesysteem door Securiteit

Bent u geïnteresseerd in een aanwezigheidsregistratiesysteem voor uw bedrijf? Dan bent u bij Securiteit aan het juiste adres. Onze aanwezigheidsregistratiesystemen staan bekend om de integratie met de bedrijfssoftware.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een aanwezigheidsregistratiesysteem voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en ontvang vrijblijvend advies.
Bedrijfskaartje Securiteit Securiteit sleutel
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
Securiteit
Securiteit
reistrolley's
winnen?