• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang

Sleutels laten bijmaken met certificaat

Om diefstal te voorkomen, is het van belang om een sleutel met certificaat te hebben. Op deze manier kan niet iedere sleutel worden gedupliceerd. Sleutels met certificaat zijn geproduceerd door fabrikanten met een patent op die sleutel. Het patent zorgt ervoor dat de techniek van de sleutel voorbehouden wordt aan de fabrikant. Heeft u een sleutel met certificaat? Dan kunt u alleen sleutels laten bijmaken op vertoon van het certificaat.

Twijfelt u of u een sleutel heeft met certificaat? Dan kunnen onze sleutelspecialisten deze voor u opvragen. Bent u het certificaat kwijt? Ook dan kunnen we een kopie opvragen, let wel op dat hier kosten aan verbonden zijn.

Sleutels laten bijmaken zonder certificaat

Heeft u een verouderde cilinder? Dan is er een grote kans dat deze niet beschikt over een veiligheidscertificaat. Met de sleutels van deze cilindersloten kunt u direct naar onze sleutelservice.

Echter, raden wij u in dit geval aan om uw sloten te vervangen met onze cilindersloten met SKG-keurmerk en veiligheidscertificaat. Met een cilinderslot opent u gemakkelijk uw deuren met één sleutel. Wel zo handig.

Wanneer sleutels laten bijmaken?

Misschien twijfelt u of u uw sleutel bij moet laten maken, want buiten het feit dat u simpelweg een nieuwe nodig heeft voor een extra huisgenoot of dat de sleutel kwijt is, zijn er ook andere redenen voor sleutels laten bijmaken. Die lichten we hieronder toe:
  • Er zit een barst in de sleutel. In dit geval moet u zo snel mogelijk uw sleutel laten bijmaken. De kans is namelijk groot dat deze sleutel gaat breken. In sommige gevallen kan hij afbreken in het slot en bent u verder van huis. ;)
  • De sleutel is krom. Ons advies is om deze sleutel niet meer te gebruiken. Buig de sleutel ook absoluut niet terug, hierdoor kan er namelijk een zwak punt in de sleutel ontstaan. De sleutel breekt hier uiteindelijk door.
  • Het slot gaat niet meer soepel open. Als uw sleutel erg versleten is, merkt u dat uw slot minder soepel open gaat. Kijk of u nog een sleutel hebt die beter werkt en laat die zo snel mogelijk bijmaken.

Hoe worden sleutels bijgemaakt?

Wilt u uw sleutel zonder certificaat laten bijmaken? Dan is dit binnen 5 minuten gepiept. Klaar terwijl u wacht dus. Wij maken de sleutel bij met een speciaal apparaat die de sleutels binnen de kortste keren klaar heeft. Heeft u een sleutel met certificaat? Neem deze dan mee naar onze sleutelservice en ook dan kunnen we u sleutel binnen no-time voor u bijmaken.

Huissleutel bijmaken bij Securiteit

Bij Securiteit zijn we onder andere gespecialiseerd in het bijmaken van uw huissleutel. Kom gerust langs bij een van onze sleutelservices en we maken uw sleutel bij terwijl u wacht!

Sleutels laten bijmaken doet u bij Securiteit!
Bedrijfskaartje Securiteit Securiteit sleutel
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
Securiteit
Securiteit
reistrolley's
winnen?