• Maatwerk is vakwerk
 • Advies op maat
 • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang

Wat doet een slotenmaker in Amersfoort?

Een slotenmaker in Amersfoort is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van kapotte sloten. Maar dat is niet alles wat wij voor u kunnen doen. Wij bieden ook hulp wanneer u uw sleutels kwijt bent of wanneer de deur per ongeluk is dichtgevallen. Als u zichzelf heeft buitengesloten, dan zijn wij de oplossing.

Daarnaast zijn wij experts op het gebied van hang- en sluitwerk in de ruimste zin van het woord. Of u nu kerntrekbeslag, raambeveiliging of het afstellen van deuren en scharnieren nodig heeft, wij staan voor u klaar. Als u een slotenmaker in Amersfoort zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Verschillende diensten bij Slotenmaker Securiteit in Amersfoort

Als u op zoek bent naar een slotenmaker in Amersfoort, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden uiteenlopende diensten aan om uw huis of bedrijf beter te beveiligen tegen inbraak, zoals het vervangen van cilinders bij sleutelverlies. Wij zijn gespecialiseerd in toegangscontrole systemen en automatisch sluittechniek, waarmee u extra controle heeft via druppels of telefoon. Door middel van een toegangscontrole wordt bepaald welke persoon toegang heeft tot een bepaalde ruimte en op welk tijdstip. Slotenmaker Securiteit staat voor u klaar!

Slotenmaker en sleutelspecialist Amersfoort

Het raakvlak waar slotenmaker en sleutelspecialist in Amersfoort elkaar ontmoeten is bij uitstek het cilinderslot. Zoekt u gelijksluitende cilinders of een mechanisch sluitsysteem? Met meer dan 80 jaar ervaring kunnen wij u alles maar dan ook echt alles vertellen over cilindersloten. Onze standaardlijn erkende cilindersloten zijn voorzien van het SKG*** keurmerk die moeiteloos zijn te gebruiken voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Onze cilinders hebben boorbeveiliging en zijn slagsleutel bestendig, met het SKG*** is de cilinder bovendien bestand tegen kerntrekken. Bovendien hebben wij een aantal cilinders die zijn voorzien van een sleutelcertificaat. Op deze manier kunnen de sleutels alleen worden bijgemaakt op vertoon van het certificaat. Extra veilig dus. Als u op zoek bent naar een slotenmaker in Amersfoort voor cilindersloten, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Veelgestelde vragen
 • Ik wil een sleutel bestellen, hoe werkt dit?

  Sommige sleutels zijn voorzien van een sleutelnummer en kunnen – al dan niet met vertoon van het certificaat - besteld worden zonder dat u hiervoor in de winkel hoeft te komen. U kunt kijken of uw sleutel terug te vinden is in onze sleutelshop. Zo niet, dan ontvangen wij graag een foto van beide zijden van de sleutel op ons emailadres info@securiteit.nl

 • Ik ben de sleutel van mijn brievenbus kwijt, maken jullie deze ook?

  Op het brievenbusslotje staat soms een nummer. Aan de hand van dit nummer kunnen wij meestal een nieuwe sleutel maken. Staat er geen nummer op, dan zal het gehele slotje vervangen moeten worden.

 • Kan ik een fietssleutel bij laten maken?

  Ja, dit is mogelijk in één van onze winkels. Wij nodigen u van harte uit! Het liefst met de fiets er bij zodat u altijd met een passende sleutel weer de weg op kan.

 • Ik wil een sleutel bestellen met certificaat, hoe kan ik dit doen?

  Komt u met zowel de sleutel als het certificaat langs in één van onze winkels. Wellicht kunnen wij de sleutel(s) direct voor u maken. Zo niet, dan kunnen wij deze bestellen bij de fabrikant.

 • Kunnen jullie op oude sloten sleutels maken?

  Met meer dan 80 jaar ervaring kunnen wij bijna het onmogelijk. Dus ook het vervaardigen van oude klavier, kluis- of pompsleutels om mooie antieke sloten. Wij nodigen u van harte uit om met het slot langs te komen. Er is immers niets zo mooi om het oude originele hang-en-sluitwerk in ere te herstellen!

 • Kunnen jullie sleutels maken voor kluizen?

  Ja, wij kunnen diverse kluissleutels maken. Het makkelijkst is om een foto van de sleutel te mailen naar info@securiteit.nl. Wij kunnen u dan verder informeren over prijs en levertijd.

Slotenmaker Amersfoort kosten

Heeft u uzelf buitengesloten in de buurt van Amersfoort en niemand in uw omgeving heeft een reservesleutel bij de hand? Dan kunt u slotenmaker Amersfoort Securiteit inschakelen. U belt ons eenvoudig op 088-8080200. Ook kan het zo zijn dat een sleutel afbreekt in het slot en u niet meer binnen kunt. Erg vervelend. Ook dan kunt u bij Securiteit terecht en neemt u eenvoudig contact met ons op.

Afhankelijk van het soort hulp wat u nodig heeft van ons bepalen wij de prijs voor een slotenmaker. Soms is een klus wat ingewikkelder dan de ander. De kosten voor onze nieuwe cilinders staan vast. Voor exacte prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen.

securiteit team

Sleutel bijmaken Amersfoort

Bij Securiteit slotenmaker in Amersfoort kunt u ook terecht om uw sleutels bij te laten maken. Heeft u bijvoorbeeld een extra sleutel nodig voor een nieuwe huisgenoot, omdat u een sleutel kwijt bent of uw oude versleten is? Dan maken wij uw sleutel bij terwijl u wacht. Ook voor het bijmaken van autosleutels, kluissleutels etc. bent u bij slotenmaker Amersfoort aan het juiste adres.

 

Slotenmaker Amersfoort: Securiteit

Hebt u vragen over hang-en-sluitwerk? Dan beantwoorden wij al uw vragen. Bent u op zoek naar renovatie of vervanging van uw hang-en-sluitwerk, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een slotenmonteur in Amersfoort.

Slotenmaker Amersfoort is uw nummer één keuze op het gebied van hang-en-sluitwerk!

card key
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
Securiteit
Securiteit
reistrolley's
winnen?