• Maatwerk is vakwerk
 • Advies op maat
 • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang

Gelijksluitende cilinders kopen

Bij het kopen van gelijksluitende cilinders is het belangrijk om te letten op kwaliteit, beveiligingsniveau en duurzaamheid. Onze producten zijn van topkwaliteit en zorgen voor een optimale beveiliging. 

Om u te helpen bij het maken van de beste keuze, hebben we enkele tips voor u op een rijtje gezet:

 • SKG-Keurmerk: Controleer altijd of de cilinder voorzien is van het SKG-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan in welke mate de cilinder bestand is tegen inbraak. Een SKG 3-sterren cilinder biedt de hoogste beveiliging.
 • Maatvoering: Zorg dat u de juiste maat cilinder kiest. Dit is essentieel voor de correcte werking en beveiliging van het slot. Meet de dikte van de deur en het beslag om de juiste lengte te bepalen.
 • Sleutelbeheer: Kies voor cilinders die geleverd worden met een certificaat. Hierdoor kunt u sleutels alleen bij laten maken als u dit certificaat toont, wat extra veiligheid biedt.
 • Extra functionaliteiten: Sommige cilinders hebben extra functies zoals een paniekfunctie, waarmee de deur altijd van binnenuit geopend kan worden, ook als er een sleutel aan de buitenzijde in het slot steekt.
 • Advies: Twijfelt u over welke cilinder het beste bij uw situatie past? Laat u dan adviseren door een expert. Een specialist kan u begeleiden in het maken van de juiste keuze.
 • Installatie: Hoewel veel mensen ervoor kiezen om cilinders zelf te installeren, kan het in sommige gevallen verstandig zijn om dit door een vakman te laten doen. Zeker bij hoogbeveiligde cilinders kan een correcte installatie essentieel zijn voor de werking.
 • Budget: Hoewel het verleidelijk kan zijn om te besparen op beveiliging, is het belangrijk om te investeren in kwalitatief goede cilinders. Dit biedt op de lange termijn meer zekerheid en voorkomt potentiële schade of verlies door inbraken.

Door rekening te houden met bovenstaande tips bent u verzekerd van een doordachte keuze die bijdraagt aan een veilige woon- of werkomgeving.

Gelijksluitende cilinders SKG 3

Onze SKG 3 sterren gelijksluitende cilinders bieden het hoogste beveiligingsniveau. Ze zijn getest en gecertificeerd tegen inbraakmethodes zoals kerntrekken en boren. 

Onder onze SKG 3-sterren collectie hebben we drie prominente modellen:

 • SEQ-One SKG3: Dit model heeft een reputatie voor zijn stevige bouw en duurzame materialen. Het unieke sleutelontwerp van de SEQ-One cilinder maakt het kopiëren van de sleutel complex. Extra kenmerken omvatten SKG-certificering voor het politiekeurmerk, bescherming tegen boren, weerstand tegen slagsleutels en anti-kerntrekbeveiliging.
 • SEQ-Plus SKG3: Dit model biedt een combinatie van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Naast standaard kerntrek- en boorbescherming, is dit model ook bestand tegen de 'slagsleutel'-techniek. De sleutel is ingewikkeld vormgegeven voor extra veiligheid. Net als de SEQ-One, beschikt de SEQ-Plus over SKG-certificering ten behoeve van het politiekeurmerk, en is het uitgerust met boorbeveiliging en slagsleutelbestendigheid. Daarnaast heeft het model certificatie/patentbescherming, weerstand tegen lockpicking en maakt het 3D-printen van de sleutel moeilijker.
 • SEQ-Elite SKG3: De SEQ-Elite SKG3 is het toppunt van geavanceerde slotbeveiliging, waarbij alle voordelen van de SEQ-Plus worden aangevuld met extra functies zoals een keersleutel en een stalen brug met breekbeveiliging. Dit model is SKG-gecertificeerd voor het politiekeurmerk en biedt naast boorbeveiliging, slagsleutelbestendigheid en anti-kerntrek ook een complex sleutelontwerp voor maximale zekerheid. De toevoeging van een gebruiksvriendelijk keersleutelsysteem en een stalen brug die extra breekbeveiliging biedt, maakt de SEQ-Elite de ultieme keuze voor wie op zoek is naar het hoogste niveau van veiligheid en gemak.

Alle drie de modellen zijn ontworpen met het oog op veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig te installeren en worden ondersteund door onze uitstekende klantenservice. Investeer in de veiligheid van uw woning of bedrijfspand met onze topkwaliteit gelijksluitende cilinders.

Gelijksluitende cilinders met knop

Deze cilinders zijn voorzien van een knop aan de binnenzijde waardoor ze eenvoudig van binnenuit te bedienen zijn, zonder het gebruik van een sleutel. Handig en gebruiksvriendelijk.

Gelijksluitende cilinders bij bestellen

Heeft u al gelijksluitende cilinders van ons en wilt u er meer bij bestellen? Dat kan eenvoudig via onze website. Geef het type en aantal op, en wij zorgen voor een snelle levering.

Veelgestelde vragen


Welke gelijksluitende cilinder heb ik nodig?

De keuze voor een cilinder hangt af van uw beveiligingseisen, type deur en persoonlijke voorkeur. Neem contact op met onze klantenservice voor advies op maat.


Hoe kan ik de gelijksluitende cilinder onderhouden?

Gebruik regelmatig een speciale slotspray voor het smeren van de cilinder. Voorkom het gebruik van agressieve middelen of olie.


Hoe kan ik een gelijksluitende cilinder bestellen?

Eenvoudig via onze website! Kies het type cilinder, geef het gewenste aantal op en volg de stappen in het bestelproces.


Voor meer informatie of persoonlijk advies over gelijksluitende cilinders, neem contact op met Securiteit.nl. Wij helpen u graag verder!

Bedrijfskaartje Securiteit Securiteit sleutel
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen