• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang
SKOSS-KPOA was met drie scholen al jarenlang een relatie van Securiteit voor toegangscontrole. De systemen op de verschillende locaties werden onafhankelijk van elkaar gebruikt. De controle op toegang kwam hierdoor niet goed uit de verf. Daarbij had iedere locatie een eigen onderhoudscontract. Al met al een lastig werkbaar toegangscontrolesysteem en hoge beheerkosten.

In opdracht van SKOSS-KPOA heeft Securiteit de drie systemen samengevoegd tot één systeem en verzorgen wij de complete Hosting en Beheer voor de scholengroep. De overgang van 3 beheerslagen naar één leverde direct een enorme kostenbesparing op, omdat in plaats van 3 lokale beheerders nu één toegewijde beheerder het systeem onderhoudt. De verantwoordelijkheid voor het systeem, de ICT-omgeving en beveiliging is overgedragen aan Securiteit, waardoor SKOSS-KPOA zich weer volledig kan richten op de kerntaak onderwijs. Een win-win situatie waarbij -door de unieke flexibiliteit van- ons Hosting en Beheer concept ook voor toekomstige uitbreidingen gebruikt kan worden.

Meer informatie over toegangscontrolesystemen en Hosting en Beheer vindt u bij onze projectafdeling.
Het resultaat SKOSS-KPOA was jarenlang een relatie van Securiteit voor toegangscontrole. De systemen werden onafhankelijk van elkaar gebruikt. Daarbij had iedere locatie een eigen onderhoudscontract. Dit zorgde voor een lastig werkbaar toegangscontrolesysteem en hoge beheerkosten.

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
Securiteit
Securiteit
reistrolley's
winnen?