• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang

Oplegslot voordeur online kopen

Bij Securiteit bent u aan het juiste adres wanneer u een oplegslot voordeur wilt kopen. Wij bieden een ruim assortiment oplegslot voordeur aan. Over het algemeen wordt een oplegslot vooral voor de voordeur gebruikt. Een oplegslot voordeur heeft haar naam te danken aan haar functie. Een oplegslot wordt niet in de deur bevestigd, maar er op. Een oplegslot voordeur is duidelijk zichtbaar aan de binnenzijde van de deur. U bedient een oplegslot voordeur door een trekker aan de binnenkant. Het oplegslot is te bedienen met een sleutel.

Een nieuw oplegslot voordeur: waar moet u op letten?

Wanneer u een nieuw oplegslot voordeur gaat kopen is het belangrijk om rekening te houden met een aantal aspecten. Als eerste raden wij u aan om voor een SKG-gecertificeerd oplegslot te kiezen. Deze oplegsloten zijn extra veilig en u wilt zich toch ook veilig voelen in uw eigen huis? Ook raden wij u kerntrekbeveiliging aan voor anti-inbraakplan. Wanneer u een nieuw oplegslot voordeur koopt is het belangrijk om te kijken naar de draairichting van de deur. Draait de deur naar binnen of naar buiten?

Oplegslot voordeur vervangen

Wanneer u uw huidige oplegslot voordeur gaat vervangen is de doornmaat erg belangrijk. Wij raden u aan om de doornmaat op te meten aan de buitenzijde. Wanneer u een verstelbare doornmaat heeft kunnen de maten afwijken. Wij raden u in dit geval aan om de doornmaat van de buitencilinder te nemen. Het is erg belangrijk dat uw nieuwe oplegslot voordeur dezelfde maten heeft als uw oude oplegslot voordeur. Mocht u meer willen weten over het vervangen van uw oplegslot voordeur staan onze specialisten natuurlijk voor u klaar.

Oplegslot voordeur: de voor en nadelen

Graag nemen wij de voordelen, maar ook de nadelen van een oplegslot met u door. Een groot voordeel is dat een oplegslot voordeur erg sterk is. Een oplegslot wordt op de deur bevestigd, enkel het cilinder steekt door de deur. Daarnaast is een oplegslot eenvoudig te bevestigen. Bij Securiteit verkopen wij oplegsloten van LIPS. De LIPS oplegsloten hebben een certificaat dat zij extra veilig zijn.

Een groot nadeel is het bepalen van een nieuw oplegslot. Er zijn namelijk vier soorten, namelijk: links en rechtsdraaiende uitvoering en binnen of buiten draaiend. Het is belangrijk wanneer u een nieuw oplegslot voordeur aanschaft dat u de juiste aanschaft. U kunt links draaiende en rechts draaiende oplegsloten niet wisselen.

Een meerpuntslot in plaats van oplegslot

Wist u dat er ook een nog veiligere manier is om uw huis te beveiligen? In plaats van het kiezen voor een oplegslot voordeur kunt u ook kiezen voor een meerpuntslot. Een inbreker heeft bij een meerpuntslot minder kans om met een breekijzer uw deur open te breken. Bij een meerpuntslot wordt de deur op meerdere plekken gesloten. U wilt toch ook veilig thuis zitten? Laat u vooral door ons adviseren wat de veiligste keuze is voor uw huis!

 

Oplegslot voordeur van Securiteit

Bij Securiteit bent u aan het juiste adres als het gaat om een oplegslot voordeur kopen of andere sloten. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze experts u goed adviseren. Wij bieden u een ruim assortiment sloten en sleutels aan waardoor er altijd wel een slot of sleutel bij u past. Wij adviseren u graag en zoeken samen naar een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op mocht u vragen hebben.
Bedrijfskaartje Securiteit Securiteit sleutel
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
Securiteit
Securiteit
reistrolley's
winnen?