• Maatwerk is vakwerk
 • Advies op maat
 • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang
Veelgestelde vragen
 • Is een meerpuntssluiting geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren?

  Ja, meerpuntssluitingen kunnen zowel voor binnen- als buitendeuren worden gebruikt, afhankelijk van uw beveiligingsbehoeften.

 • Wat zegt het SKG keurmerk?

  Een terechte vraag, want waar staat SKG nou eigenlijk voor? SKG staat voor de Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Dit is een instantie die zich bezighoudt met de certificering van sloten. Een SKG3 cilinder is een uitstekend beveiligingsproduct. Het slot zelf vormt al een barrière tegen inbrekers.

 • Kan ik bij jullie ook een cilinderslot bestellen?

  Tuurlijk! Voor meer informatie over een cilinderslot bestellen kunt u hier klikken.

 • Hoe kan ik een sleutel laten bijmaken?

  Wilt u een sleutel laten bijmaken? Dan bent u bij Securiteit aan het juiste adres. Wij streven ernaar om de sleutel bij te maken terwijl u wacht. Een kluissleutel, autosleutel met transponder of een huissleutel. Wij kunnen het voor u maken!

  U kunt een (gecertificeerde of beschermde) sleutel bestellen via onze webshop. Staat uw sleutel er niet bij? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij willen u er wel op attenderen dat niet iedere sleutel zomaar bij te maken is.

  Als u een gecertificeerde sleutel heeft, maken wij er alleen een bij op het vertoon van het certificaat. Bent u het certificaat kwijt? Dan kunnen wij voor u een kopie aanvragen! Let op dat het aanvragen van een certificaat kosten met zich meebrengt.

Waarom uw voordeurslot vervangen?

Het vervangen van het slot van uw voordeur is een belangrijke stap om de veiligheid van uw huis te waarborgen. Na verloop van tijd kunnen sloten slijten of beschadigd raken, waardoor uw huis kwetsbaar wordt voor inbraakpogingen. Met een nieuw en stevig slot kunt u uw huis effectief beschermen tegen allerlei soorten pogingen om toegang te krijgen tot uw huis die onbevoegd zijn.

Kosten slot vervangen voordeur: Wat te verwachten?

De kosten voor het vervangen van het slot van uw voordeur kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type slot dat u kiest, de kwaliteit van het materiaal en de installatiekosten. Wanneer u kiest voor een nieuw slot is het belangrijk om te onthouden dat investeren in hoogwaardige sloten een verstandige langetermijnbeslissing is en dit u onverwachte kosten kunt besparen in de toekomst.

 

Voordeurslot vervangen kosten: Een gedetailleerd overzicht

 • Type slot: Er zijn verschillende soorten sloten beschikbaar voor voordeuren, variërend van traditionele cilindersloten tot geavanceerde elektronische sloten. Elk type slot heeft zijn eigen prijskaartje, dus het is belangrijk om de opties te vergelijken en te kiezen wat het beste past bij uw behoeften en budget.
 • Materiaal en kwaliteit: Bij het vervangen van uw voordeurslot is het zeer belangrijk om te investeren in hoogwaardige materialen die duurzaamheid en veiligheid garanderen. Hoewel deze sloten mogelijk iets duurder zijn in aanschaf, bieden ze een betrouwbare bescherming voor uw huis op lange termijn.
 • Installatiekosten: Naast de kosten van het slot zelf, moet u ook rekening houden met eventuele installatiekosten. Het inhuren van een professionele slotenmaker kan extra kosten met zich meebrengen, maar het garandeert een nauwkeurige en veilige installatie van uw nieuwe slot.

 

Voordeurslot vervangen kosten: Tips voor besparing

 • Overweeg zelf het slot te installeren als u handig bent en het juiste gereedschap hebt maar zorg ervoor dat u de nodige vaardigheden bezit voor een correcte installatie.

 • Kies voor hoogwaardige sloten om op lange termijn kosten te besparen en uw huis optimaal te beveiligen tegen inbraak

 

securiteit team

Waarom kiezen voor Securiteit?

Bij Securiteit streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige beveiligingsoplossingen die zorgen voor rust en veiligheid in hun huizen. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Securiteit om uw voordeurslot te vervangen:

 • Deskundig advies: Ons team van beveiligingsexperts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het kiezen van het juiste slot tot de installatie ervan. Met jarenlange ervaring in de industrie kunnen wij u voorzien van deskundig advies op maat van uw specifieke behoeften.

 • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Bij Securiteit hechten we veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. We werken alleen met gerenommeerde merken en leveranciers om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste beveiligingsproducten ontvangen die langdurige bescherming bieden voor hun huis.

 • Maatwerk oplossingen: We begrijpen dat elk huis uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en budgetten van onze klanten. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig cilinderslot of een geavanceerd elektronisch slot, wij hebben de oplossing die bij u past.

 • Uitstekende klantenservice: Bij Securiteit staat de tevredenheid van onze klanten voorop. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij eventuele problemen of zorgen die u heeft.

 • Competitieve prijzen: Hoewel we streven naar de hoogste kwaliteit en service, bieden we toch competitieve prijzen die passen bij verschillende budgetten. We geloven dat veiligheid toegankelijk moet zijn voor iedereen, en daarom streven we ernaar om onze diensten zo betaalbaar mogelijk te houden.

Neem vandaag nog contact op met Securiteit!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het vervangen van het slot van uw voordeur en de bijbehorende kosten? Aarzel niet om contact op te nemen met het team van Securiteit. Onze beveiligingsexperts staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossingen voor uw huis. Bel ons op 088-8080200 of stuur een e-mail naar info@securiteit.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek. Uw veiligheid is onze prioriteit!


Ik heb hulp nodig bij:Advies


Meestal binnen 30 minuten ter plaatse.


088-8080200 WhatsApp

card key
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
Securiteit
Securiteit
reistrolley's
winnen?