• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang

Waarom kiezen voor gelijksluitende cilinders?

Gelijksluitende cilinders zorgen voor een goede beveiliging van uw woning. Zeker met een SKG3 gekeurd slot. Deze sloten zorgen voor een extra beveiliging tegen inbraak. Ze kunnen een inbraak namelijk tot wel 5 minuten vertragen.

Gelijksluitende cilinders verschillende maten

Ieder cilinder is gelijksluistend te maken, zolang ze van hetzelfde type zijn. Gelijksluitende cilinders kunt u gemakkelijk zelf plaatsen of vervangen als u een beetje handig bent en de handleiding volgt. Via deze eenvoudige stappen laten wij zien hoe u dit zelf kan doen. Als u hier niet uitkomt, kunnen wij hem uiteraard ook voor u plaatsen.

Gelijksluitende cilinders bestellen bij Securiteit


Wilt u gelijksluitende cilinders bestellen? Dan bent u bij Securiteit aan het juiste adres! U kunt zelf bepalen hoeveel cilinders u wil. U kunt zelfs gelijksluitende cilindersets of groepen kopen. Dit kunt u aangeven bij het bestellen. Denk bijvoorbeeld aan het set voor uw bedrijfspand en voor bij u thuis.

Wij hebben de keuze uit halve cilinders, hele cilinders en knopcilinders. U kan eenvoudig bij uw bestelling aangeven of u een gelijksluitende cilinder wil. Bij het bestellen van de sleutels willen wij graag weten hoe groot de cilinder moet zijn. Dit kunt u eenvoudig zelf opmeten met behulp van onze handleiding

De verschillende soorten cilinders

De cilinders die wij aanbieden zijn van het merk SEQ. Deze zijn voorzien van een politiekeurmerk, boorbeveiliging en zij slagsleutel bestendig. Deze cilinders worden standaard met 3 sleutels geleverd, maar u kan eenvoudig meer sleutels bij laten leveren.

Gelijksluitende cilinders met certificaat

Bij Securiteit heeft u de mogelijkheid om cilinders te bestellen met certificaat. Dit betekent dat alleen op vertoon van dit certificaat uw sleutel bijgemaakt kan worden. Op deze manier kan uw sleutel niet zomaar bij gemaakt worden zonder dat u het weet. Securiteit maakt de cilinders zelf gelijk sluitend, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit.

Niet alleen is het mogelijk om cilinders met certificaat te bestellen, ook zijn alle cilinders van Securiteit voorzien van het PKVW. Onze cilindersloten voldoen altijd aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van uw gelijksluitende cilinders of heeft u vragen over de werking? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en we helpen u graag verder!

Gelijksluitende cilinders
Bedrijfskaartje Securiteit Securiteit sleutel
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen
Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment
Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen