• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang

Wat kost kerntrek beveiliging?


De kosten variëren afhankelijk van het type en merk van de beveiliging. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de €50 en €150. Er is de mogelijkheid om de kerntrek beveiliging met een hele profielcilinder, knopprofielcilinder of een halve profielcilinder te nemen. Er zijn verschillende afmetingen en kleuren.


Welke kerntrek beveiliging heb ik nodig?


Dit hangt af van uw woning, de huidige beveiliging en uw budget. Voor de meeste woningen is de SEQ-One al een flinke verbetering. Wilt u echter maximale beveiliging, dan is de SEQ-elite de beste keuze. Daarnaast zijn er verschillende lengtes. Bekijk onze kerntrek beveiliging.

Kom je er niet uit? Wij adviseren u graag. Aarzel niet en neem contact op, onze klantenservice helpt u graag verder.

Je voordelen met kerntrek beveiliging

 

  • Vermindert het risico op inbraak drastisch.
  • Verhoogt de waarde van uw woning.
  • Gemoedsrust wetende dat uw huis en bezittingen beter beveiligd zijn.
  • Mogelijke korting op inboedelverzekering.Wat is kerntrek beveiliging en hoe werkt het?


Kerntrek beveiliging is een mechanisme dat voorkomt dat inbrekers de cilinder uit het slot kunnen trekken. Dit wordt bereikt door een extra schild of beslag te plaatsen dat versterkt is en weerstand biedt tegen kerntrekken.

Hoe ziet kerntrek beveiliging eruit?


Het lijkt op een extra schild of beslag rond het sleutelgat, vaak gemaakt van gehard staal. Het design is zo gemaakt dat het naadloos integreert met de rest van de deur, zonder in te boeten aan esthetiek.


Is kerntrek beveiliging verplicht?


Hoewel het niet wettelijk verplicht is, kan het wel een vereiste zijn voor bepaalde verzekeringen. Bovendien kan het hebben van deze beveiliging leiden tot kortingen op uw inboedelverzekering.


Hoe herken je kerntrek beveiliging?


Aan het extra schild of beslag rond het sleutelgat. Soms is er een logo of keurmerk dat aangeeft dat het slot beschermd is tegen kerntrekken.

Bekijk onze kerntrek beveiligingen


Ontdek ons assortiment aan kerntrek beveiligingen en vind de perfecte match voor uw woning. Bezoek onze productpagina voor meer informatie en prijzen.

Investeer in veiligheid en bescherm uw woning tegen inbraken met kerntrek beveiliging. Het is een kleine prijs voor gemoedsrust en bescherming van uw dierbaren en bezittingen.

 

Bedrijfskaartje Securiteit Securiteit sleutel
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen
Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment
Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen