• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang

Hoe zit een meerpuntssluiting in elkaar?

Hoe kan het dat een meerpuntssluiting zoveel veiliger is? Wij leggen het u graag uit. Met maximaal 5 punten staat een meerpuntssluiting in verbinding met het kozijn. Met de sleutel opent u alle sluitpunten tegelijkertijd of sluit u alle punten tegelijkertijd. Er zijn twee soorten meerpuntssluitingen op de markt: sleutelbediend of krukbediend.
  • Sleutelbediende meerpuntssluiting: met de sleutel beweegt u de haken van de meerpuntssluiting.
  • Krukbediende meerpuntssluiting: door de kruk omhoog te bewegen, beweegt u de haken.

Voordelen van een meerpuntssluiting

Mocht u de keuze maken voor een meerpuntssluiting, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle voordelen die een meerpuntssluiting met zich meebrengt. Vaak halen de voordelen u namelijk over om te kiezen voor een meerpuntssluiting. U profiteert van de volgende voordelen:

  • Veiligheid: u zit er niet op te wachten om opeens oog in oog te staan met een inbreker. Met een meerpuntssluiting gaat een inbreker veel meer moeite hebben dan een ander slot. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het een inbreker niet eens lukken, doordat de sluitpunten in de deur veel steviger gesloten zijn. Hierdoor is het niet voldoende om enkel een sluitpunt te forceren.
  • Gebruiksvriendelijk: ondanks dat een meerpuntssluiting met maximaal 5 punten in verbinding staat met uw kozijn, hoeft u maar één slot om te draaien. Ideaal wanneer u snel uw deur wilt openen.
  • Blijft jaren zitten: een meerpuntssluiting beschikt over hoge kwaliteit materialen waardoor u jarenlang bent voorzien van de beste veiligheid. Daarnaast maakt een inbreker weinig kans om uw meerpuntssluiting te forceren, waardoor u ook niet bang hoeft te zijn dat u uw meerpuntssluiting vroegtijdig moet vervangen. De aankomende jaren heeft u geen omkijk meer naar uw slot.
  • Voorzien van het PVKW. De meerpuntssluitingen van Securiteit (SEQ) voldoen altijd aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit houdt in dat het deze sloten inbraakvertragend zijn. Wel zo veilig als je het ons vraagt!

Het monteren van een meerpuntssluiting

Het monteren van een meerpuntssluiting is en zeer lastige klus. Wij raden u daarom aan om dit niet zelf uit te voeren. Bij Securiteit hebben wij ervaren medewerkers in dienst die uw slot veilig en goed kunnen monteren. U kunt ervoor kiezen om een nieuwe meerpuntssluiting te kopen of uw oude meerpuntssluiting te laten vervangen. De specialisten van Securiteit hebben alle kennis in huis om uw meerpuntssluiting te plaatsen. Veiligheid staat voorop bij Securiteit, met een meerpuntssluiting bent u er zeker van dat het inbrekers een heel stuk moeilijker gemaakt wordt om uw deur te forceren.

Meerpuntssluiting aanschaffen

Heeft u nog vragen over een meerpuntssluiting of wilt u zelf een meerpuntssluiting aanschaffen? Neem gerust contact met ons op of bezoek ons bij Securiteit Amersfoort of Kalkhoven Sleutels in Zeist. Securiteit is dé experts op het gebied van inbraakpreventie en veiligheidsoplossingen. Wist u dat u bij Securiteit ook terecht kunt voor alarmsystemen, kluissleutels en online toegangscontrolesystemen? Securiteit heeft alles in huis zodat u uzelf veilig kunt voelen.

Meerpuntssluiting
Bedrijfskaartje Securiteit Securiteit sleutel
Neem contact op voor de mogelijkheden, prijsopgaven en levertijden.
Contact opnemen

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
Securiteit
Securiteit
reistrolley's
winnen?