• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang
Eigenaren en beheerders van monumentale panden stellen zich regelmatig de vraag of het toepassen van moderne toegang- en vluchtwegtechnieken wel mogelijk is in hun pand. En hoe zit het dan met het behoud van de monumentale uitstraling van gevelelementen, deur en kozijnen?

Securiteit heeft jarenlang ervaring in het leveren van maatwerk om deze vragen met “JA” te beantwoorden en gezamenlijk met de opdrachtgever tot de beste en veiligste oplossing voor uw monument te komen. Wij doen dit met inachtneming van de redengevende beschrijving en zonder dat aanpassingen afbreuk doen aan de monumentale waarden.

In 2018 hebben wij voor een grote zakelijke vastgoedbeheerder een deel van het monumentale gebouw aan Singel 250 in Amsterdam mogen beveiligen. De uitdaging was om bestaande deuren met vluchtwegfunctie te voorzien van anti-panieksloten waarbij gecontroleerde opening noodzakelijk was. Omdat de vertrekken ook beveiligd dienden te worden kozen wij voor zelfvergrendelende sloten, die bij het dichttrekken van de deur automatisch de nachtstand in stelling bracht. Vanwege de uitstraling van deur werd aangesloten bij het bestaande messing hang- en sluitwerk. Het mechanische paniekslot werd custom made voorzien van een messing voorplaats en het elektronische beslag werd in messing uitgevoerd. Al met al een unieke combinatie die dag in dag uit haar waarde bewijst!
Het resultaat Eigenaren en beheerders van monumentale panden stellen zich regelmatig de vraag of het toepassen van moderne toegang- en vluchtwegtechnieken wel mogelijk is in hun pand. En hoe zit het dan met het behoud van de monumentale uitstraling van gevelelementen, deur en kozijnen?

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
Securiteit
Securiteit
reistrolley's
winnen?