• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang
15 januari 2024

Lees hoe SALTO KS het gemakkelijk maakt voor u. Geen zorgen meer over verloren sleutels, met één tag voor al uw deuren. Flexibel en veilig alles in beheer met SALTO KS.

SALTO KS: Uw sleutel tot intelligent toegangsbeheer

De sluitoplossing in de cloud heeft haar betrouwbaarheid en stabiliteit in de praktijk bewezen en maakt toegangscontrole mogelijk voor elk type gebouw. Toegangscontrole zorgt voor aanzienlijk meer functionaliteit en prestaties dan mogelijk was met een traditionele mechanische oplossing.

SALTO KS biedt daarin een flexibel beheersysteem waarvoor geen software installatie nodig is, zonder de kosten van een elektronisch product met vaste bekabeling. Een online apparaat met internetverbinding is het enige dat u nodig heeft.

Voordelen van de SALTO KS

Vervang geen sloten meer
Met SALTO KS is het niet nodig om een slot te vervangen wanneer er sleutels verloren of gestolen zijn. Blokkeer heel simpel de missende tag en wijs direct een nieuwe toe. Beveilig zo uw bedrijf zonder zorgen over ongewenste indringers met SALTO KS.

Één tag met onbeperkt aantal sleutels
Een zware sleutelbos behoort nu tot het verleden, want mechanische sleutels zijn niet meer nodig. Verzamel alle toegangsrechten op één tag, die ook nog eens voor meerdere systemen als gast kan worden uitgenodigd.

Beheer wie waarheen gaat en wanneer
Via saltoks.com is het mogelijk om individueel te bepalen wie bij welke deuren binnen mag gaan en tijdens welke tijdsperiode.

Open deuren op afstand
Met de one-time password technologie van SALTO KS, kunnen gebruikers deuren op afstand openen zonder fysieke sleutel.

Krijg overzicht in activiteiten
Ontvang meldingen van de toegang en activiteit bij deuren en van diverse gebruikers met het systeem van SALTO KS .


Systeem voordelen van SALTO KS

  • Onderhoud: Voor het onderhoud of beheer van toegangscontrole hoeft de klant weinig moeite te doen. Het systeem is altijd up-to-date met de meest recente functionaliteit door rechtstreekse updates en toevoegingen.
  • Flexibiliteit: Klanten van SALTO hoeven zich geen zorgen te maken over te veel gebruikers en deuren in één systeem, in feite zijn de mogelijkheden eindeloos.
  • Betrouwbaarheid: Het beheer is real-time en eventuele problemen kunnen direct worden opgelost.
  • Overal: Beheer toegangscontrole in de cloud, overal vandaan, onderweg met een online apparaat en een internetverbinding.
    Multiplatform: De toegangscontrole in de cloud ondersteunt allerlei apparaten met een internetverbinding, denk aan een telefoon, tablet of pc.
  • Lagere operationele kosten: Er zijn geen softwarelicenties of een speciale server nodig om de toegangscontrole te bedienen, hetzij voor onderhoud of back-ups. Kosten komen hierdoor veel lager uit.
  • Betere gebruikerservaring: Het online dashboard is verbeterd met de nieuwste technische mogelijkheden en biedt nog beter overzicht.


Hoe werkt SALTO KS?

Saltoks.com en mobiele app: Uw platform voor het openen van deuren op afstand, voor het aanmaken van toegangsgroepen, het beheren van gebruikers en om activiteiten in het gebouw te controleren. Dit allemaal vanaf de computer of mobiele apparaten.IQ: De IQ is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen (wifi, POE,Mobiel) voor de verbinding met de cloud en maakt via bluetooth verbinding met de KS smart locks.

Deursloten: De SALTO cilinder en het beslag is speciaal ontworpen voor gebruik in allerlei deuren; zelfs geschikt voor deuren met een smal profiel en zelfs voor toepassing op buitendeuren. SALTO heeft daarna een groot aanbod in afwerkingen.

TAG: Een RFID-tag waarmee sleutels tot het verleden behoren.
De tag activeert het slot in een paar seconden zodat bezoekers of werknemers makkelijk binnen kunnen op basis van hun persoonlijke toegangsrechten.

Gemakkelijk controle met SALTO KS

In het SALTO KS account bepaalt u wie waar naar binnen kan in een gebouw.
Creëer profielen voor gebruikers, maag tags aan of blokkeer ze en stel in wie waar naar binnen mag, op welke dagen en tijden.

Salto sloten

Geef deuren een upgrade met SALTO KS

Oplossingen voor vrijwel elk toegangspunt.
De deuren zijn uitgerust met een draadloos SALTO slot, aangestuurd door de IQ in het gebouw. Gebruik elke combinatie van sloten om toegang te regelen in het gehele gebouw of zelfs in gebouwen op meerdere locaties.

Geen kopieën in omloop bij het gebruik van SALTO KS

Tags vervangen de sleutelbos, ze geven toegang aan bezoekers, werknemers en zelfs bezorgdiensten als dat voor hen van toepassing is.
Met Salto wijst u simpelweg een tag toe en bepaalt u wanneer en waar die tag naar binnen mag. Helaas zijn verloren tags onvermijdelijk; blokkeer dan simpelweg de tag en wijs een nieuwe toe. Ontvang zelfs een melding wanneer iemand de geblokkeerde tag probeert te gebruiken.

SALTO KS connect

Een cloud-verbonden service platform
In dit platform van SALTO KS vinden toekomstige partners geïntegreerde cloud-based software en diensten.

SALTO KS heeft als het ware een ecosysteem van cloud-toepassingen opgebouwd waarmee allerlei diensten geïntegreerd kunnen worden. Dat biedt een wereld van mogelijkheden voor de integratie van hardware en diensten. De klanten van SALTO KS kunnen bestaande software en diensten van derden via SALTO KS Connect met elkaar integreren, om zakelijke processen nog makkelijker te maken.

Is de SALTO KS interessant voor uw bedrijf?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden! info@securiteit.nl /088-8080200

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
Securiteit
Securiteit
reistrolley's
winnen?