• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang
28 juni 2023

Securiteit, het beste PKVW slotenmaker bedrijf van 2022! Met trots kondigen wij aan dat Securiteit is uitgeroepen tot beste PKVW slotenmaker bedrijf van het jaar. Met onze uitgebreide kennis, expertise en focus op veiligheid en gemak, onderscheiden we ons in de branche. Vertrouw op Securiteit voor de beste beveiligingsoplossingen voor uw woning.

PKVW slotenmaker bedrijf 2022

Securiteit is in 2022 uitgeroepen tot beste PKVW slotenmaker bedrijf! Dit is natuurlijk iets om trots op te zijn en het is ook iets waar heel hard voor is gewerkt door ons van Securiteit. Daarom willen we je in dit artikel meer vertellen over wat deze titel in houdt en hoe we dit met Securiteit behaald hebben!

Wat is een PKVW slotenmaker?

Een PKVW slotenmaker is een professionele slotenmaker die gecertificeerd is volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk dat in Nederland wordt toegekend aan woningen die voldoen aan specifieke veiligheidseisen op het gebied van inbraakpreventie.

Een PKVW slotenmaker heeft uitgebreide kennis en expertise op het gebied van het plaatsen en onderhouden van sloten en andere beveiligingsmaatregelen die voldoen aan de normen en richtlijnen van het PKVW. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de beveiligingsindustrie en kunnen advies op maat geven over de beste beveiligingsoplossingen voor een specifieke woning.

Door een PKVW slotenmaker in te schakelen, kan een huiseigenaar profiteren van een verhoogd niveau van veiligheid en inbraakpreventie. De slotenmaker kan zorgen voor de juiste plaatsing en afstelling van sloten, het installeren van extra beveiligingsmaatregelen zoals anti-inbraakstrips of raambeveiliging, en het uitvoeren van periodiek onderhoud om ervoor te zorgen dat alle beveiligingscomponenten optimaal functioneren.

Top PKVW slotenmaker - Securiteit

Securiteit onderscheidt zich in de beveiligingsbranche door het aanbieden van twee fysieke winkels waar klanten onder het genot van een kop koffie uitgebreid geïnformeerd kunnen worden over hang- en sluitwerk. Dit is een van de redenen waarom we erkend worden.

Het hoofdfiliaal in Amersfoort beschikt over een ruim assortiment en biedt tevens demonstraties aan. Daarnaast hebben we een servicecenter in Zeist waar bijna elke sleutel gereproduceerd kan worden en waar gecertificeerde cilinders verkrijgbaar zijn die direct op maat worden gemaakt, terwijl u wacht. Securiteit gelooft dat veiligheid samengaat met gemak. In tegenstelling tot de veelvoorkomende misvatting dat meer sloten op de deur automatisch meer veiligheid betekenen, adviseren wij juist een meer open sluiting.

Naast de traditionele mechanische sluitingen bieden wij ook geautomatiseerde sloten aan. Deze moderne technologie, ook wel bekend als domotica, maakt gebruik van gemotoriseerde sloten die via een mobiele app bediend kunnen worden, waar ter wereld je ook bent. Dit is bijzonder handig, vooral wanneer je zelf niet thuis bent en bijvoorbeeld je schoonmoeder toegang wilt verlenen. Als Securiteit zijn we buitengewoon trots op het feit dat we een prijs hebben gewonnen. Het is een erkenning voor ons langdurige werk, en we zijn zeer verheugd dat we het bijbehorende logo op onze website mogen tonen, waar we veel complimenten over ontvangen.

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
Securiteit
Securiteit
reistrolley's
winnen?