• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang
25 november 2022

Een inbreker heeft gemiddeld 30 seconden nodig om een slecht beveiligde woning binnen te komen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Goede inbraakbeveiliging is dan ook cruciaal om ongewenste gasten buiten de deur te houden. In deze blog geven we u 7 tips voor huis beveiligen tegen inbraak.

#1 Huis beveiligen alarmsysteem

Met een draadloos alarmsysteem kunt u onverwachte bewegingen detecteren via sensoren. Stel dat een inbreker probeert binnen te komen via ramen of deuren merkt de sensor dit op en gaat er een alarm af. Bij Securiteit zijn we gespecialiseerd in alarmsystemen en kunnen wij u adviseren over onze verschillende alarmsystemen.

#2 Beveilig uw ramen

Deuren die voorzien worden van sloten vinden we normaal, maar raambeveiliging wordt vaak vergeten. Tegenwoordig heeft bijna iedereen dubbel of triple glas, dus worden ramen niet vaak meer ingegooid. Toch kunnen ramen vaak makkelijk worden opengebroken. Daarom adviseren wij u ook uw ramen te voorzien van gecertificeerde raamsloten. Op deze manier wordt het de inbrekers een stuk moeilijker gemaakt. Ook voor diverse raamsloten kunt u bij Securiteit terecht. 

#3 Doe alsof u thuis bent

Zorg ervoor dat als u van huis bent of gaat u de indruk wekt dat er iemand thuis is. Tegenwoordig zijn er allerlei handige producten die u met uw smartphone kunt verbinden. Hier kunt u timers op instellen en bijvoorbeeld de tv of de lampen aan zetten. 

#4 Anti inbraak cilinderslot

Veel oudere huizen beschikken nog over een oplegslot. En goed en vooral veilig en comfortabel alternatief is een meerpuntsluiting. Onze cilinders en sluitsystemen zijn voorzien van een politiekeurmerk, boorbeveiliging en zijn slagsleutel bestendig. Een aantal cilinders in ons assortiment zijn voorzien van een certificaat en stalen brug met breekbeveiliging. Bovendien hebben al onze cilinders het SKG keurmerk. De SKG3 cilinders vormen op zichzelf al een barrière tegen inbrekers. Deze cilinders kunnen de inbraak tot wel 5 minuten vertragen. Een goede manier voor huis beveiligen tegen inbraak! 

#5 Inbraakpreventie politie: vraag het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PVKW) aan

Met het Politiekeurmerk Veilig Wonen neemt de kans op inbraak tot wel 80% af. Wilt u dit keurmerk voor uw woning aanvragen? Dan dient u te voldoen aan de eisen die worden gesteld op het gebied van sociale veiligheid en inbraakpreventie. Na deze aanvraag komt er een PKVW-beveiligingsadviseur langs om de maatregelen die u heeft genomen na te lopen.Wist u dat u met een PKVW-keurmerk vaak korting op uw inboedelverzekering kan krijgen bij veel verzekeraars? 

#6 Vergeet de achterdeur niet

De meeste inbrekers komen binnen via de achterdeur, omdat ze hier minder zichtbaar zijn. Ook zijn achterdeuren vaak minder goed beveiligd. Daarom raden wij u aan om ook uw achterdeur te voorzien van een gecertificeerd slot. 

#7 Huis beveiligen met camera's en buitenverlichting

Hangt u extra verlichting en beveiligingscamera's op? Dan maakt u het inbrekers weer een stukje lastiger. Als er iets is wat inbrekers niet willen, is het gezien worden. Laat u dat nou precies doen met deze tip!

Voordelen van huis beveiligen tegen inbraak

Als u bovenstaande stappen onderneemt, maakt u het inbrekers een stuk moeilijker, waardoor de kans op inbraak kleiner wordt. 

Huis beveiligen tegen inbraak met Securiteit

Wilt u uw huis beveiligen tegen inbraak? Dan bent u bij Securiteit aan het juiste adres. Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van inbraakbeveiliging. Dit doen wij zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren. Denk bijvoorbeeld aan complete toegangscontrole voor bedrijven. Alleen degene met de juiste code of pasje kunnen een bepaalde ruimte betreden. Maar ook voor uw huis denken we graag met u mee voor huis beveiligen tegen inbraak.Wilt u graag advies over de best mogelijke opties voor het beveiligen van uw huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we maken een passend voorstel.
Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment
Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen