• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang
23 juni 2023

Bezoekers van de Dag van de Veiligheid in Amersfoort werden ondergedompeld in een dag vol informatieve activiteiten, spannende demonstraties en boeiende ervaringen. Veiligheidsorganisaties zoals brandweer, politie en ambulance toonden hun expertise in indrukwekkende demonstraties. Hoogtepunt was de 'grootste kleinste mobiele minirampenstad van Nederland', LEGO IncidentenCity, waar jong en oud op speelse wijze meer leerden over veiligheidsmaatregelen. Securiteit was ook aanwezig met hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen, en specialist Theo gaf waardevol advies om de veiligheid thuis te vergroten. Een geslaagde dag waarbij veiligheidsbewustzijn centraal stond.

Dag van de Veiligheid 

Amersfoort staat bekend om zijn toewijding aan veiligheid, en op de Dag van de Veiligheid, die dit jaar op indrukwekkende wijze plaatsvond in 2023, wordt dit engagement nog eens extra benadrukt. Op zaterdag 13 mei konden bewoners en bezoekers van Amersfoort zich onderdompelen in een dag vol informatieve activiteiten, boeiende demonstraties en spannende ervaringen. Het terrein van de brandweerkazerne aan de Kleine Koppel 112 transformeerde die dag van 10.00 tot 16.00 uur tot een bruisend evenemententerrein, waar de gemeente en verschillende veiligheidsorganisaties samenwerken om een veilige stad te promoten.
Dag van de veiligheid in Amersfoort

Dag van de Veiligheid in Amersfoort 

De Dag van de Veiligheid in Amersfoort bood een uitgelezen kans voor belangstellenden om meer te leren over de inspanningen die werden geleverd om de veiligheid van de stad te waarborgen. Verschillende teams en bewoners die actief waren op het gebied van veiligheid waren aanwezig om te laten zien hoe zij bijdroegen aan een veilige leefomgeving. Deze teams omvatten de brandweer, politie, ambulance, Rode Kruis, EHBO- en reanimatieverenigingen en de reddingsbrigade. Ze toonden hun expertise door middel van indrukwekkende demonstraties, waarbij ze lieten zien hoe ze in actie kwamen tijdens noodsituaties.

Een van de hoogtepunten van de Dag van de Veiligheid was de aanwezigheid van LEGO IncidentenCity, de 'grootste kleinste mobiele minirampenstad van Nederland'. Deze fascinerende attractie bood een unieke gelegenheid voor jong en oud om op een speelse en educatieve manier meer te leren over veiligheidsmaatregelen en noodsituaties. Bezoekers konden zich verwonderen over de gedetailleerde reconstructies van verschillende incidenten en zagen hoe hulpverleners te werk gingen om de situatie onder controle te krijgen.

Het programma van de dag werd om 10.00 uur geopend door de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius. Gedurende de dag vonden er doorlopend demonstraties plaats van diverse eenheden. Zo konden bezoekers getuige zijn van een spectaculaire reddingsbrigadedemonstratie in de nabijgelegen Eem, waar ze de gelegenheid kregen om de vaardigheden van de reddingsbrigade op het gebied van waterredding te bewonderen. Daarnaast vond er ook een demonstratie plaats waarbij politiehonden betrokken waren bij een arrestatie. Voor degenen die op zoek waren naar een beetje avontuur, waren er activiteiten waar ze zelf aan konden deelnemen, waardoor ze een unieke kijk kregen in het werk van deze veiligheidsteams.

Securiteit bij de dag van de veiligheid

Wij van Securiteit waren verheugd om aanwezig te zijn bij deze speciale Dag van de Veiligheid in Amersfoort. Als experts op het gebied van veiligheid konden we natuurlijk niet ontbreken op een evenement dat volledig gewijd was aan het bevorderen van veiligheidsbewustzijn. Met onze hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen speelden we een actieve rol in het waarborgen van de veiligheid van de bezoekers.

Onze trotse Securiteit specialist, Theo, stond op het evenement met een uitnodigend kraampje. Op zijn tafel lagen een uitgebreid assortiment van onze producten, variërend van robuuste sloten tot geavanceerde beveiligingssystemen. Theo nam de tijd om geïnteresseerden te voorzien van gedetailleerde toelichtingen en uitleg over de werking en voordelen van onze producten. Hij gaf waardevol advies over hoe men de veiligheid thuis nog verder kon vergroten.

De Dag van de Veiligheid bood een uitgelezen mogelijkheid om mensen bewust te maken van het belang van hoogwaardige en betrouwbare sloten. Theo deelde zijn kennis en ervaring met bezoekers, en benadrukte het belang van goede beveiligingsmaatregelen om inbraken en andere veiligheidsrisico's te voorkomen. Hij stond klaar om vragen te beantwoorden en praktische tips te geven over het optimaliseren van de veiligheid in hun eigen woningen.

Als Securiteit zijn we er trots op dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan het vergroten van de veiligheid en het bewustzijn van bezoekers tijdens de Dag van de Veiligheid. Ons doel is om mensen te helpen een veilige omgeving te creëren waarin ze zich beschermd en gerustgesteld voelen. We willen hen voorzien van de beste beveiligingsoplossingen die beschikbaar zijn en hen helpen bij het nemen van preventieve maatregelen om hun eigendommen en dierbaren te beschermen.

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen