• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang
14 juli 2022

Ellie Lust tijdens reikte op woensdag 29 juni op de CCV Veilig Wonen Dag 2022 de prijzen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) uit. De prijzen voor beste PKVW-bedrijven gingen naar Locktight en Securiteit. Het Meest innovatieve inbraakwerende product 2022 is de Exceptor van Dulimex. Servatius Wonen uit Maastricht won de prijs voor Beste bouwproject met PKVW-certificaat 2022.
Het aantal woninginbraken is tijdens de coronacrisis teruggelopen, maar inmiddels nemen ze weer toe. Een inbraak maakt veel indruk op de slachtoffers. Daarom blijft preventie belangrijk, zeiden verschillende sprekers tijdens de Veilig Wonen Dag. Met de maatregelen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen neemt de kans op een geslaagde inbraak met 80% af. Daar dragen de prijswinnaars ieder op hun eigen manier aan bij.
Securiteit wint de prijs voor Beste PKVW-bedrijf met personeel. Securiteit heeft een lange staat van dienst en levert uitstekende kwaliteit. Wat in 1937 begon als De Sleutelspecialist is nu uitgegroeid tot Securiteit; een bedrijf met 2 vestigingen en 16 medewerkers. Securiteit behandelt iedere opdracht als maatwerk. Klanten hebben de mogelijkheid zich te abonneren op een nieuwsbrief. Naast de nieuwsbrief biedt Securiteit een website met blogs en veiligheidscampagnes.

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
Securiteit
Securiteit
reistrolley's
winnen?