• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • 100% garantie service bij aankoop van uw sleutels, sloten en veilig toegang
18 augustus 2023

Bij Securiteit vloeien vakmanschap en passie samen. Toen een historische PTT brieffrankeermachine onze expertise nodig had, gaven we niet alleen aandacht aan het probleem, maar ook aan het verhaal erachter. Ontdek hoe wij traditie en innovatie verbinden en laat ons ook úw beveiligingsverhaal vormgeven.

Bij Securiteit komen we dagelijks diverse uitdagingen tegen, waarbij sommige projecten opvallend zijn en ons echt laten nadenken over de kern van ons ambacht. Recentelijk werd ons vakmanschap op een unieke manier uitgedaagd toen we een prachtige oude PTT brieffrankeermachine onder handen kregen. Deze machine, een herinnering aan een vervlogen tijdperk, kwam met een mysterie: de originele sleutel ontbrak.

De PTT brieffrankeermachines zijn historische juweeltjes. Ze staan niet alleen bekend om hun functionaliteit, maar ook om de ingenieuze klaviersloten die ze bevatten. Deze sloten zijn ontworpen met een verfijning die u zelden ziet, en het vervaardigen van bijpassende sleutels vergt een combinatie van technische kennis en ambachtelijke vaardigheid.

Ons team staat klaar voor uw securiteit!

Ons team bij Securiteit omarmde deze uitdaging met enthousiasme. We namen ons voor om niet alleen het slot van deze indrukwekkende machine te openen, maar ook een perfect passende klaviersleutel vanaf nul te creëren. Dit project werd een leermoment, vooral voor onze junior sleutelmakers. Het gaf hen de mogelijkheid om dieper in te gaan op de kunst en wetenschap van het sleutelmaken, waarbij elke stap zorgvuldig werd begeleid door onze ervaren professionals.

De tevredenheid van onze klanten staat bij ons voorop. Dit specifieke project werd uitgevoerd voor een van onze meest trouwe klanten, die al jarenlang op ons vertrouwt voor zowel zijn persoonlijke als zakelijke beveiligingsbehoeften. Als blijk van waardering voor deze voortdurende loyaliteit, boden we onze service aan tegen een prijs die reflecteerde hoezeer we zijn vertrouwen waardeerden.

Een van onze vele geslaagde securiteit klussen

Dit avontuur met de PTT brieffrankeermachine is een prachtige illustratie van de waarden van Securiteit. Het benadrukt onze toewijding aan vakmanschap, onze passie voor het ambacht en onze onwankelbare inzet om elke klant een uitmuntende service te bieden. In een wereld waar technologie snel evolueert, is het een genoegen om te laten zien dat traditionele vaardigheden en toewijding nooit uit de mode raken.

Hebt u ook een klus nog voor het verbeteren van uw beveiliging? Neem dan contact met ons op en dan zorgen wij er zo snel mogelijk voor dat u zich weer veilig voelt!

Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment

Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen