• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • Koopt u bij ons uw sleutels, sloten en veilige toegang, dan garanderen wij 100% service

Geen sleutel is hetzelfde

Van storing tot sleutels, alles onder één dak in Amersfoort en Zeist.

Heb je een vraag?

Van storing tot sleutels, alles onder één dak.

Altijd advies op maat

Van storing tot sleutels, alles onder één dak.

Een greep uit ons assortiment

Over ons

Securiteit

In 1937 is ons verhaal gestart met de oprichting van De Sleutelspecialist in Zeist. Op een zolderkamer werden verschillende sleutels door echt vakmanschap geproduceerd. Dit is uitgegroeid tot een succesvol beveiligingsbedrijf onder de naam Securiteit met verschillende locaties in Nederland. Securiteit heeft verschillende naamwisselingen gehad, echter is onze kracht altijd hetzelfde gebleven: echte kwaliteit ontstaat door vakmanschap. Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij het antwoord op alle vragen omtrent sloten, cilinders en een veilige toegang.
Historie  Meer over ons
Advies op maat
Echt vakmanschap
Ambachtelijk werk
Sleutels, sloten en veilige toegang door Securiteit
Een greep uit ons assortiment

Sleutels

Voor (gecertificeerde) sleutels bent u bij Securiteit aan het juiste adres. Wilt u graag een sleutel laten bijmaken of een extra sleutel bestellen? Zoek in onze webshop eenvoudig naar uw gewenste sleutel voor uw woning of kantoor. Weet u niet zo goed welke sleutel u nodig heeft? Vul vrijblijvend het offerteformulier in en wij gaan samen met u op zoek naar uw juiste sleutel. Securiteit biedt de oplossing voor iedereen. Zowel zakelijk als particulier. Ons assortiment

Reviews
Zij gingen u voor

Securiteit onderscheidt zich door een eerlijke communicatie met haar klanten. Een goede beveiliging is essentieel. En daar helpen wij u graag bij. Securiteit is uw landelijke veiligheidsexpert op het gebied van inbraakpreventie en complete veiligheidsoplossingen. Benieuwd hoe andere klanten onze dienstverlening en/of producten hebben ervaren? Lees alle reviews

Top!

Nina In De Leeuwen Jungle

Hebben veel beveiligingsopties, geweldige klantenservice, beantwoordt al uw vragen!

Hastyar Dalawy

Snelle service!

Eilien Lambrechts

Prima service en ze repareren werkelijk alle sloten, super.

Luc van der Veen

Prettig geholpen en goed advies gekregen.

Hans de Jong

De winkel waar al je sleutel problemen opgelost worden.

Dick Veldhuizen

Prima en vakkundig! Netjes in de afwerking en ook toen het even niet goed werd dit perfect en zorgvuldig opgepakt en afgerond! Zeer tevreden!

Johan van Dijk

Lees onze nieuws en blogs

Nieuws
De 7 tips voor huis beveiligen tegen inbraak
25 november 2022

Een inbreker heeft gemiddeld 30 seconden nodig om een slecht beveiligde woning binnen te komen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Goede inbraakbeveiliging is dan ook cruciaal om ongewenste gasten buiten de deur te houden. In deze blog geven we u 7 tips voor huis beveiligen tegen inbraak.

Lees meer
Algemeen Nieuws
Beste PKVW-bedrijf met personeel 2022
14 juli 2022

Ellie Lust tijdens reikte op woensdag 29 juni op de CCV Veilig Wonen Dag 2022 de prijzen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) uit. De prijzen voor beste PKVW-bedrijven gingen naar Locktight en Securiteit. Het Meest innovatieve inbraakwerende product 2022 is de Exceptor van Dulimex. Servatius Wonen uit Maastricht won de prijs voor Beste bouwproject met PKVW-certificaat 2022.

Lees meer
Nieuws
Aangepaste openingstijden vestiging Zeist tijdens de zomerperiode
13 juli 2022

Aangepaste openingstijden voor onze vestiging in Zeist, Kalkhoven Sleutels, tijdens de zomerperiode. 

Lees meer
Nieuws
Profiteer nu van de introductiekorting van 10% op al onze SEQ-Elite sleutels en cilinders!
04 maart 2022

De SEQ-Elite is onze meest prestigueze SKG*** gekeurde veiligheidscilinder met gepatenteerde sleutel. De beproefde sluitveiligheid van 11 stiften bewijst al meer dan 25 jaar haar succes. De sleutel ligt bijzonder prettig in de 'vingers' door de grote sleutelkop. In combinatie met SKG** gekeurd veiligheidsbeslag kan de SEQ-Elite worden toegepast voor Politiekeurmerk Veilig Wonen. De cilinder is modulair opgebouwd zodat er veel flexibiliteit is in de range van toepassingen.

Lees meer
Nieuws
Artikelen van In de buurt Amersfoort
22 februari 2022

De afgelopen tijd zijn er meerdere berichten geplaatst door “in de buurt Amersfoort”. Zowel via het huis-aan-huis blad als online. Hieronder de links naar beide artikelen vol met handige tips en nuttige informatie:

Lees meer
Copyrights © 2022 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment
Veilig betalen ideal-logo op rekening
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen
politiekeurmerk cirkel-securiteit