• Maatwerk is vakwerk
  • Advies op maat
  • Koopt u bij ons uw sleutels, sloten en veilige toegang, dan garanderen wij 100% service

Geen sleutel is hetzelfde

Van storing tot sleutels, alles onder één dak.

Heb je een vraag?

Van storing tot sleutels, alles onder één dak.

Altijd advies op maat

Van storing tot sleutels, alles onder één dak.

Een greep uit ons assortiment

Over ons

Securiteit

In 1927 is ons verhaal gestart met de oprichting van De Sleutelspecialist in Zeist. Op een zolderkamer werden verschillende sleutels door echt vakmanschap geproduceerd. Dit is uitgegroeid tot een succesvolle beveiligingsbedrijf onder de naam Securiteit met verschillende locaties in Nederland. Securiteit heeft verschillende naamwisselingen gehad, echter is onze kracht altijd hetzelfde gebleven: echte kwaliteit ontstaat door vakmanschap. Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij het antwoord op alle vragen omtrent sloten, cilinders en een veilige toegang.
Historie Meer over ons
Advies op maat
Echt vakmanschap
Ambachtelijk werk
Sleutels, sloten en veilige toegang door Securiteit
Een greep uit ons assortiment

Sleutels

Voor (gecertificeerde) sleutels bent u bij Securiteit aan het juiste adres. Wilt u graag een sleutel laten bijmaken of een extra sleutel bestellen? Zoek in onze webshop eenvoudig naar uw gewenste sleutel voor uw woning of kantoor. Weet u niet zo goed welke sleutel u nodig heeft? Vul vrijblijvend het offerteformulier in en wij gaan samen met u op zoek naar uw juiste sleutel. Securiteit biedt de oplossing voor iedereen. Zowel zakelijk als particulier. Ons assortiment

Reviews
Zij gingen u voor

Securiteit onderscheidt zich door een eerlijke communicatie met haar klanten. Een goede beveiliging is essentieel. En daar helpen wij u graag bij. Securiteit is uw landelijke veiligheidsexpert op het gebied van inbraakpreventie en complete veiligheidsoplossingen. Benieuwd hoe andere klanten onze dienstverlening en/of producten hebben ervaren? Lees alle reviews

Onlangs hebben deze heren de afgebroken sleutel uit mijn slot weten te peuteren, en een nieuwe sleutel voor mij gemaakt. Hierdoor hebben zij mij veel geld bespaard. Ik had al even email-contact met hun gehad en zij gaven aan dat het hun waarschijnlijk wel zou lukken en dat ik hiervoor langs kon komen. Ik werd uiterst vriendelijk geholpen en kon binnen 10 minuten alweer op huis aan.
Voorheen zaten ze in het centrum van Zeist, maar hun nieuwe locatie heeft veel betere parkeermogelijkheden, dus dat is alleen maar fijn.

Nicolette van Reenen

Eerlijke en goede service! Denken goed mee en komen met een snelle oplossing. Super klantgericht, heel goed.

Laurens van Wieringen

Super service. Ik kwam voor een nieuwe cilinder, omdat ik de sleutels kwijt was. Maar ze konden wel aan de hand van de cilinder een nieuwe sleutel maken. 👍🏻

Diederick Buckmann

Super geholpen! Afgebroken sleutel in een niet meer verkrijgbaar slot. Eerst in vestiging Zeist een langdurige, maar niet succesvolle poging. Doorverwezen naar de expert slotenmaker in Amersfoort, en na een half uurtje ging ik weer tevreden weg met een werkend slot en een nieuwe sleutel. En met de wetenschap dat er nog wel een leverancier is voor dit type slot, mocht het toch nodig zijn.

Eric Schreuder

Lees onze nieuws en blogs

Nieuws
Veilig wonen begint bij goed hang-en-sluitwerk
22 december 2021

“Veel mensen besteden bij een verhuizing of verbouwing meer geld aan een nieuw interieur dan aan de beveiliging van hun woning,” zegt Ruben de Vos, operationeel manager bij Securiteit. “Dat is  begrijpelijk, maar niet verstandig.” Geef inbrekers geen kans en voorzie je woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Lees meer
Nieuws
Verhuisbericht Securiteit Zeist / Kalkhoven beveiliging
13 januari 2021

Klik op de knop hieronder voor meer informatie!

Lees meer
Nieuws
Webinar inbraakpreventie voor wijken Berg, Vermeer- en Leusderkwartier groot succes!
08 februari 2021

Gemeente Amersfoort organiseert samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) gratis Webinars over inbraakpreventie. Op donderdag 4 februari was er een Webinar voor de wijken Berg, Vermeer- en Leusderkwartier. Er waren velen honderden aanmeldingen, al met al een groot succes! Later dit jaar volgen meer Webinars voor andere wijken in de stad.

Lees meer
Nieuws
Wave XS contactloze schakelaar
10 februari 2021

Klik op de knop hieronder voor meer informatie!

Lees meer
Nieuws
De Sleutelshop is online!
22 februari 2021

De sleutelshop is online!

Lees meer
Copyrights © 2021 All
Rights Reserved by Securiteit
Website gemaak door WebSentiment
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen